Autor Subiect: Colectia de machete 1:43 - BMD77  (Citit de 268329 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
Re: Colectia de machete 1:43 - BMD77
« Răspuns #1130 : Ianuarie 29, 2017, 06:30:20 p.m. »
No. 203: Renault 4CV - Police de Paris:

Macheta nu are specificat un producator, dar face parte din Editions Atlas - Collections:

"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #1131 : Ianuarie 29, 2017, 08:21:47 p.m. »
Simpatica si interesanta. Pacat ca nu este mai detaliata.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #1132 : Ianuarie 29, 2017, 08:49:48 p.m. »
Si mie mi s-a parut simpatica si mi-a parut rau de "usurinta" cu care au tratat detaliile, dar pe urma am vazut "burtica" machetei, nu numai ca nu scrie nici un producator, dar nu scrie nici macar made in China sau PRC, sau macar Bangladesh :o... Cred ca e facuta pe vapor  :o, in conditiile astea e chiar OK macheta  ;D.
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16548
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #1133 : Ianuarie 29, 2017, 09:25:08 p.m. »
Inrealitate usile sunt sudate?  ;D Intrarea si iesirea se face prin decupaturile facute in caroserie? :o

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #1134 : Ianuarie 29, 2017, 09:54:53 p.m. »
Garantat nu sunt sudate  ;D LOOOL! Ce idei ai Ovidiu!  ;D Doar ca masina nu are stalpul 2 decat pana sub nivelul geamurilor laterale... bine aici e o problema cum sta usa... ar fi trebuit sa ii reprezinte doua balamale pe mini stalpul ala... ma rog. Ideea e ca usile din fata sunt tip portiera sinucigasului, iar cele din spate se deschid normal, asa au fost toate 4 CV-urile. Mai fain e ca asta e doar masina de vara... in Paris iarna nu e la fel de dura ca la noi, au doar clima temperat maritima, dar tot ninge si e frig, cu masinuta asta cred ca dupa un drum de 5 minute te scoteau statuie de pe bancheta  ;D.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #1135 : Ianuarie 30, 2017, 06:22:52 p.m. »
Comparativ masini de politie din Franta, by Renault  ;):

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16548
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #1136 : Ianuarie 31, 2017, 05:59:10 p.m. »
Ti-am zis ca vine Politia dupa tine? Ti-am zis? :o Stai cuminte in patratica ta si nu te baga cu anumite personaje pe forumuri, ca uite, iti bate politaiu' cu bulanu' in usa si ie pacat, tu nu iesti ca altii... Conform zicalei "ursu latra, cainii merge"... ;D ;D ;D A, era invers? Nu mai conteaza... Ai inteles tu despre ce ie vorba... ;) ;D

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #1137 : Ianuarie 31, 2017, 08:06:17 p.m. »
Mi-ai zis, si nu am stat? Vezi ca toata lumea e fericita in toate colturile internetului  ;). Si ursul si cainii sunt linistiti momentan  ;D. Nu am inteles exact daca ti-a placut comparativul  ;D, dar banuiesc ca da, LOOOL ;D.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #1138 : Ianuarie 31, 2017, 08:16:43 p.m. »
Foarte tare prezentarea. Imi place cum le-ai pozat. Contrastul alb-negru al decorului se potriveste foarte bine cu contrastul machetelor. Puse bine in evidenta machetele cu aceasta prezentare.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #1139 : Ianuarie 31, 2017, 08:20:27 p.m. »
Multumesc frumos Cypylix, ma bucur ca ai pus in evidenta exact ideea pe care am vrut sa o transmit prin poze  ;).