Autor Subiect: REPORTAJ: povestea nespusa a marcii ARO, fabrica de spagi si datorii colosale P  (Citit de 3844 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Geo73

• Hero Member
  • Mesaje postate: 545
Parca mai bine din astia decat plagiatori. hummmer
Remus, te contrazic, frate!
Din cauza unora ca astia si a plagiatorilor si a impostorilor nu ai avut ocazia sa-ti continui cariera in tara...
Mama mea la fel... A plecat dincolo cu obida, cu scarba produsa de una (de fapt mai multe, dar asta a fost cea 'maxima") care a sapat-o din toate functiile, o profesoara de engleza care habar nu avea cum se scrie corect "believe"....
Cat timp ii vor investii in functii pe criterii politice si nu pe criterii de performanta la nivelul asta o sa ramanem ,in acelasi timp noi exportam genii .

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
Parca mai bine din astia decat plagiatori. hummmer
Remus, te contrazic, frate!
Din cauza unora ca astia si a plagiatorilor si a impostorilor nu ai avut ocazia sa-ti continui cariera in tara...
Mama mea la fel... A plecat dincolo cu obida, cu scarba produsa de una (de fapt mai multe, dar asta a fost cea 'maxima") care a sapat-o din toate functiile, o profesoara de engleza care habar nu avea cum se scrie corect "believe"....

Din punctul meu de vedere e o mare diferenta. Aia care plagiaza, aia sunt "shulfe", adica fac rau cu buna stiinta, fata de ceilalti care fac rau ca atat ii duce capul. ::)

Si intr-un caz si in altul e dezastru.

Mai pune si invidia/conceptul "sa moara capra vecinului" si trufia, si ai un mix traznet aici! ;D
Cumpar masinute vechi romanesti.