Autor Subiect: Prezentare si constructie kit Warszawa M20 scara 1:8 - DeAgostini/IXO  (Citit de 32906 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
Re: Prezentare si constructie kit Warszawa M20 scara 1:8 - DeAgostini/IXO
« Răspuns #40 : Februarie 11, 2014, 08:25:05 a.m. »
Frumos kit. Nu cunosc bine modelul, dar sunt incantat de scara kitului 1/8. Cum spuneau si alti pasionati de machete, daca ar aparea si la noi ar avea succes mai mare daca ar fi un model auto romanesc. Si cea mai potrivita ar fi Dacia 1300 pe care o stie toata lumea, a avut-o si a condus-o aproape toata lumea. Un alt criteriu ar mai fi pretul revistei si nr total de reviste pentru kit. Eu cred ca Deagostini daca ar incepe o astfel de colectie nu ne-ar lasa la jumatate si sa o intrerupa.

Piniuli spor la treaba si sa ne prezinti toate etapele montajului. Sti cumva cam din cate piese e compus kitul?

Offline ionut

• Full Member
  • Mesaje postate: 122
« Răspuns #41 : Februarie 11, 2014, 10:56:18 a.m. »
Iulian, stiu ca vocea ta se aude ceva mai sus in industria asta. Nu cred ca sunt singurul care mi-as dori sa existe kituri diecast si la scara 1/18, cu revista sau fara. In trecut au existat kituri cat de cat serioase la scara asta (fac abstractie de Bburago). Eu am montat acum vreo 10 ani un Lincoln Zephyr si un Duesenberg J. Modelele erau vandute sub marca Testors (desi erau in fapt modele Signature). Chiar si Schuco a avut niste tractoare 1/18 sub forma de kit, dar destul de usoare. Kiturile Testors necesitau un oarecare efort, lipituri etc.

O revista cu un astfel de kit ar putea avea succes pe piata pentru ca  o masina ar fi acoperita in mai putine numere (6,10,12?) si astfel rata de abandon ar fi mult mai mica.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
« Răspuns #42 : Februarie 11, 2014, 01:02:14 p.m. »
Eu cred ca Deagostini daca ar incepe o astfel de colectie nu ne-ar lasa la jumatate si sa o intrerupa.

Piniuli spor la treaba si sa ne prezinti toate etapele montajului. Sti cumva cam din cate piese e compus kitul?

Daca ar intrerupe o astfel de colectie si-ar taia rau craca de sub picioare, permanent, si ar afecta si concurenta. Cred ca pur si simplu, nu au voie sa faca asa ceva. NU am auzit niciodata de un astfel de caz.
Nu stiu momentan cate piese are, ca nu le am chiar toate, dar cand o sa stiu o sa postez. 

@Ionut
  E o idee interesanta asta cu kituri la 1:18, mai ales ca aud tot mai des de machete diecast sealed (cea ce personal, mi se pare o blasfemie :) ).din cauza costurilor de asamblare...
« Ultima Modificare: Februarie 22, 2014, 12:52:45 p.m. de Piniuli »

Offline Piniuli

• Hero Member
« Răspuns #43 : Februarie 22, 2014, 01:06:34 p.m. »
Asadar sa continuam cu numerele 6 si 7 care vin cu cele doua bari de protectie. Frumos, cromate si alcatuite din mai multe bucati, ele sunt totusi din plastic. Nu e neaparat un dezavantaj, zic eu, macheta fiind oricum grea destul :) .

Offline Schumy

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #44 : Februarie 22, 2014, 01:08:47 p.m. »
Frumos topic .
Iulian , tu ai deja toate piesele pentru macheta sau o asamblezi pe masura ce mai faci rost de numere? :)

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #45 : Februarie 22, 2014, 02:11:03 p.m. »
Eu am momentan numerele pana la #63, si urmeaza sa le primesc curand si pe restul.

Offline Piniuli

• Hero Member
« Răspuns #46 : Februarie 26, 2014, 04:31:32 p.m. »
Numerele 9 si 10, vin cu primele piese de pus sub capota :). Si anume, blocul motor si cateva accesorii de montat pe el.  Blocul motor este din metal, iar celelalte accesorii sunt din plastic sau cauciuc

« Ultima Modificare: Februarie 26, 2014, 04:33:35 p.m. de Piniuli »

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #47 : Februarie 27, 2014, 08:05:39 a.m. »
Din ce in ce mai frumos kitul. Eu ma bucur ca prezinti un kit asa mare si detaliat, pentru ca nu am vazut niciodata o macheta la scara asta si prezentata in detaliu. Spor la treaba. Cate numere contine colectia? Cred ca va mai dura pana apare si la noi un asemenea kit.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #48 : Februarie 27, 2014, 10:09:51 a.m. »
Auzi, dar pune si tu mai multe numere odata, ca e greu de asteptat o saptamana pana la urmatorul episod, ca la TV!

Daca ai 63 de numere deja, baga mare!!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline cypylix

• Hero Member
« Răspuns #49 : Februarie 27, 2014, 10:36:54 a.m. »
 ;) Ai dreptate "remusro". Toti suntem nerabdatori sa vedem cat mai multe din kit, cum prinde contur macheta.

Piniuli: cum ai facut rost de aceste numere? le-ai comandat tu de afara? iti trimite cineva numerele cand apar?