Autor Subiect: Prezentare si constructie kit Warszawa M20 scara 1:8 - DeAgostini/IXO  (Citit de 32860 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
Re: Prezentare si constructie kit Warszawa M20 scara 1:8 - DeAgostini/IXO
« Răspuns #30 : Februarie 08, 2014, 01:38:56 p.m. »
Ajunge cam la 2500-3000 ron, cu mici variatii de la tara la tara. Vad ca in Pl e mai ieftina cu abonament decat la chiosc.

Cat despre vesnica problema a spatiului... depinde de colectionar si de puterea lui financiara. Cine aduna de toate, la toate scarile si fara vreo tema, si sta intr-un apart. cu 2 camere (maxim), clar are probleme. Altii, cu bani, pot sa-si faca 2 camere, nu una, exclusiv cu machete sa expuna mii de bucati. Tostusi, cred ca oricine din RO si-ar putea permite sa expuna 3-4 d-astea in orice casa, daca chiar il pasioneaza.

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #31 : Februarie 08, 2014, 02:02:44 p.m. »
Foarte frumos !
Oare cam cat ar costa fiecare numar in parte ?
10-15 RON / numar ?

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16493
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #32 : Februarie 08, 2014, 02:04:02 p.m. »
Ajunge cam la 2500-3000 ron...

Cam pe-acolo ma gandeam... ;D

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #33 : Februarie 08, 2014, 02:08:52 p.m. »
Foarte frumos !
Oare cam cat ar costa fiecare numar in parte ?
10-15 RON / numar ?

15-22 :)

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #34 : Februarie 08, 2014, 02:36:09 p.m. »
Cam scumpa daca ajunge la 3000 de ron.La banii astia iti iei un kit Pocher care dupa parerea mea este mai detaliat si nici nu stai o groaza de timp sa tot astepti urmatorul numar.Plus la noi daca nu este cerere, se poate suspenda colectia si sa ramai cu piese lipsa.

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #35 : Februarie 08, 2014, 03:27:11 p.m. »
Da, este bine punctata si parerea lui Miria !
Exista riscuri si riscuri .
Oricum , cred ca elementul fundamental este modelul/masina .
Acum sa fim seriosi , daca ar veni la noi o masina straina de care nu ne leaga nimic ,
probabil ca NU ar avea asa mare succes si intr-un final proiectul ar fi abandonat de multi
,dar , daca apare modelul de Dacia 1300 ar avea destul de mare
succes , cred eu si in randul multor pensionari care au detinut modelul in realitate.
Ar fi un model cu mare priza la public.
Machetele de multe ori pot reprezenta amintiri sau lucruri care atunci cand trec prin
campul nostru vizual , emit endorfine :D

Eu unul as incepe acest proiect si recunosc ,
mi-ar fi destul de greu sa il termin probabil inimaginabil de greu datorita
costului total si final , dar as incerca sa-l duc pana la capat ca la
final , sa am satisfactia sa imi vad visul in vitrina din sufragerie si sa pot sa ma bucur,
sa stiu ca e facut de mine si probabil vopsit in alta culoare cu alt interior imbracat in material textil.

Offline Adrian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1031
  • PUNCT
« Răspuns #36 : Februarie 08, 2014, 03:42:56 p.m. »
Cam asa a fost si cu Mari Corabii si cu Bismark. Multa lume a inceput si putini au terminat, doar ca aici era vorba de nave ce nu aveau nici o legatura cu tara noastra. Chiar si asa sunt multi cei care au terminat, poate cateva sute. Eu am inceput Mari Corabii si desi costurile finale au depasit lejer 2000lei acum nu imi pare rau ca il am in vitrina(300 lei a mai costat in plus si vitrina separata).
Ma gandesc ca numarul colectionarilor de machete auto este mult mai mare decat cel al colectionarilor de navomodele. Si mai ales daca ar fi vorba de o masina romaneasca. Eu nu as spune pas nici unui model din afara. Si o suma de 15-22 lei pe saptamana(sau poate doua)  nu este chiar un capat de tara. Poate cat un pachet de tigari pe luna, nu stiu cat costa unul. Fiind bani dati "in rate" aproape ca nici nu e observa. Aici o pot spune din experienta. Singurul dezavantaj ar fi ca ne sunt date piesele incet incet si trebuie sa asteptam, dar va garantez ca si cu piesele date asa tot ramane lumea in urma. Sa sperm ca se gandeste cineva sa ne faca si noua un cadou frumos, o Dacie 1:8 :)

cred

• Vizitator
« Răspuns #37 : Februarie 08, 2014, 04:04:54 p.m. »
Si daca ar aparea un Trabant 1/8 ?
Plus ca va fi mai ieftin daca il vor face ca pe cel real, din carton  :D (glumesc)

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #38 : Februarie 08, 2014, 04:05:48 p.m. »
Bine zici, Adrian.
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
« Răspuns #39 : Februarie 08, 2014, 04:33:33 p.m. »
Din cate stiu, editurile garanteaza ca o colectie de genul asta, odata inceputa, este dusa la bun sfarsit (daca nu e test, adica daca trece de nr. 5) . Nicaieri nu s-a inregistrat nici un caz de astfel de colectie intrerupta. Plus ca este si mult mai mica rata de renuntare. Ca si colectionar, tre sa fii un pic dus sa renunti dupa nr 30-40-50 indiferent de motiv, sa ramai cu un sasiu, o usa si o capota in care ai bagat deja cateva milioane. Care renunta, cred ca renunta mai repede
« Ultima Modificare: Februarie 08, 2014, 04:35:20 p.m. de Piniuli »