Salutari, imi pare foarte bine ca ne-am intalnit si ne-am cunoscut, mi-a placut foarte mult, vreau sa le multumesc celor ce mi-au facut cadouri, mi-a placut mult de noi, a fost de vis, chiar daca vremea nu a tinut cu noi, am reusit sa stau la tricou...chiar daca ploua...aveam un tricou facut la comanda pe care mi-am dorit sa-l expun.
Mirci, esti un om de nota 10, mi-a placut de tine, detasat, glumet, m-ai ajutat cu sfaturi despre KIT-uri, am ras si am glumit.
Remus, Edi, sunte-ti niste oameni superbi, ma bucur ca v-am intalnit, a fost o onoare.
D-le Geo, sunteti un om foarte bun cu care se poate sta mult la vorba, am ce invata si auzi de la dvs, ma bucur ca v-am intalnit si cunoscut. Mi-au placut foarte mult machetele de la dvs. Imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi (eu si Cred) la dvs sa vedem o adevarata colectie, timpul nu ne-a permis.
Baietii care ati mai fost, RedHorse, BMD, nick, Adrian, ado29, bz58 bcr, LAW si ceilalti, Sunte-ti niste oameni de nota 10, mi-a placut de toti, ne-am adunat toti din toate colturile tarii/lumii, am stat, ne-am cunoscut, am discutat unii cu altii, a fost o nebunie totala, o intalnire care mi-a lasat multe amintiri frumoase si pe care cu siguranta nu am sa o uit.
Domnule Paul, va doresc multa sanatate si un spor cat mai mare la gasit ce va doriti, jucarii si lucruri comuniste, ati adus niste jucarii superbe si foarte frumoase care m-au lasat cu o amintire frumoasa, nu am avut ocazia sa ma joc cu asa ceva cand a fost timpul deorarece nici nu existam pe cand aceste jucarii se gaseau pe piata, dar m-am jucat acum. Va multumesc mult pentru ora de istorie pe care ati tinut-o.
Ma bucur foarte mult ca v-am intalnit pe toti, ca ne-am cunoscut, ca am reusit sa ne unim pentru cateva ore care au trecut foarte rapid, va multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna si sper sa mai avem astfel de ocazii.