Autor Subiect: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah  (Citit de 50799 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ramonski

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 329
Re: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah
« Răspuns #300 : Mai 12, 2014, 09:38:15 a.m. »
Prieteni dragi ma bucur enorm ca am putut ajunge la intrunire pentru a ne cunoaste in carne si oase :)

Va zic ca mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am ajuns in Cafe13 si am vazut camera arhiplina. Ati fost cu totii prietenosi si ati adoptat rapid colegii noi de forum ( si cazul meu de altfel ).
Pe calea aceasta va multumesc si aveti respectul meu!

P.S.Desi contributiile mele la forum sunt minime,  promit sa schimb acest lucru in scurt timp.

Ramon
Radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel!

nick

• Vizitator
« Răspuns #301 : Mai 12, 2014, 10:05:50 a.m. »
Timi, hai si cu alte poze. Stiu ca ai foarte multe! As dori s-o vad si pe cea cu Maybach-ul si basculanta ROMAN in vedere frontala, daca o mai ai cumva.

nick

• Vizitator
« Răspuns #302 : Mai 12, 2014, 10:08:16 a.m. »
Iulica, sper din tot sufletul sa ne vedem cat mai curand! Nene, a iesit beton Club 12 CS-ul! Ma bucur ca am avut si eu o mica particica de contributie in design-ul acestui model pe parte de consfatuiri/ opinii/ etc.
« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 10:12:00 a.m. de nick »

cred

• Vizitator
« Răspuns #303 : Mai 12, 2014, 12:41:13 p.m. »

Offline mirci

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1314
« Răspuns #304 : Mai 12, 2014, 01:50:27 p.m. »
Dragi prieteni,

Am asteptat cu mult interes intalnirea cu voi si am fost foarte fericit sa va cunosc personal dupa ce ani de zile am povestit si ne-am impartasit pasiunea pentru machete doar pe calea internetului. Sunteti toti niste oameni minunati.

Uite cum pasiunea care o avem ne-a unit si ne-a adunat din toate colturile lumii.
Pe langa faptul ca am reusit sa organizam cea mai mare intalnire cu participare internationala organizata vreodata in Romania in lumea forumistica a colectionarilor de machete auto; am reusit sa ne hranim sufletul cu oportunitatea rara de a ne revedea vechi prieteni, de a strange mana si de a imbratisa oameni adevarati pe care nu avusesem ocazia sa-i intalnim pana acum.

Am fost si eu extrem de fericit ca am avut placerea sa il cunosc pe Edi (sosit tocmai din New York) – un baiat altruist, sincer si glumet, pe Schumy (cu care am colaborat la multe proiecte si care prin talentul si munca sa m-a ajutat sa-mi imbogatesc colectia cu machete unicat).

Prietenul Geo din Brasov m-a primit cu caldura la el acasa si m-a impresionat cu colectia sa de peste 1200 de machete de raliu, camioane, comuniste etc .

M-am bucurat sa-i revad pe Remus (venit din Londra cu celebrul R12 cu volan pe dreapta), Danut Crainiciuc (din Suceava), Paul (din Arad) si tamasp,sa-i cunosc pe  Marius (bz58bcr), redhorse (din Canada), Adrian (ado29) – buni prieteni de pe forum, pe “omologii” Law si pe nick , pe cei 3 baieti - Timi, Coss si Cred – care desi la o varsta frageda sunt extrem de modesti si plini de bun simt, cu o pasiune enorma machete si demni de toata admiratia pentru efortul care l-au facut sa vina sa ne cunoastem.

Ma bucur ca i-am cunoscut si pe alti colegi de pe forum.

Am avut de toate: de la jucarii romanesti de tinichea si plastic, la masini radiocomandate si pana la machete high-end produse de CMC sau Kyosho, machete in premiera care inca nici nu au fost lansate, de la 1:43 la 1:1, participanti tineri si batrani cu varste intre 12 si 55 ani, femei si barbati, romani  si maghiari, olteni, moldoveni, dobrogeni si ardeleni, de la elevi pana la oameni celebrii si cu toate astea a fost o atmosfera familiala si calda de parca ne stiam de-o viata. Va multumesc tuturor si sper sa ne revedem cat de curand si sa ne simtim la fel de bine.

Cu drag,
Mirci.
« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 01:52:44 p.m. de mirci »

Offline TzucuNY

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #305 : Mai 12, 2014, 03:15:57 p.m. »
Prietenul Geo din Brasov m-a primit cu caldura la el acasa si m-a impresionat cu colectia sa de peste 1200 de machete de raliu, camioane, comuniste etc .
Petrecerea nu s-a terminat la Piața Sfatului. Câțiva din noi (eu, Mirci, Remus, RedHorse, Paul si pallas978) am avut onoarea de a mai sta câteva ore la Geo. Am stat la o pizza, la o bere/suc/cafea și am admirat machetele din poze. Apoi ne-am reîntâlnit cu gașca de 30+ la Timișul de Jos și am stat la băute și povești până la 2 noaptea. Nu se putea mai bine de atât.

« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 04:27:00 p.m. de mirci »

Offline Cosmin

• Full Member
  • Mesaje postate: 170
« Răspuns #306 : Mai 12, 2014, 03:53:27 p.m. »
Salutari, imi pare foarte bine ca ne-am intalnit si ne-am cunoscut, mi-a placut foarte mult, vreau sa le multumesc celor ce mi-au facut cadouri, mi-a placut mult de noi, a fost de vis, chiar daca vremea nu a tinut cu noi, am reusit sa stau la tricou...chiar daca ploua...aveam un tricou facut la comanda pe care mi-am dorit sa-l expun.
Mirci, esti un om de nota 10, mi-a placut de tine, detasat, glumet, m-ai ajutat cu sfaturi despre KIT-uri, am ras si am glumit.
 Remus, Edi, sunte-ti niste oameni superbi, ma bucur ca v-am intalnit, a fost o onoare.
D-le Geo, sunteti un om foarte bun cu care se poate sta mult la vorba, am ce invata si auzi de la dvs, ma bucur ca v-am intalnit si cunoscut. Mi-au placut foarte mult machetele de la dvs. Imi pare rau ca nu am putut ajunge si noi (eu si Cred) la dvs sa vedem o adevarata colectie, timpul nu ne-a permis.
Baietii care ati mai fost, RedHorse, BMD, nick, Adrian, ado29, bz58 bcr, LAW si ceilalti, Sunte-ti niste oameni de nota 10, mi-a placut de toti, ne-am adunat toti din toate colturile tarii/lumii, am stat, ne-am cunoscut, am discutat unii cu altii, a fost o nebunie totala, o intalnire care mi-a lasat multe amintiri frumoase si pe care cu siguranta nu am sa o uit.
Domnule Paul, va doresc multa sanatate si un spor cat mai mare la gasit ce va doriti, jucarii si lucruri comuniste, ati adus niste jucarii superbe si foarte frumoase care m-au lasat cu o amintire frumoasa, nu am avut ocazia sa ma joc cu asa ceva cand a fost timpul deorarece nici nu existam pe cand aceste jucarii se gaseau pe piata, dar m-am jucat acum. Va multumesc mult pentru ora de istorie pe care ati tinut-o.

Ma bucur foarte mult ca v-am intalnit pe toti, ca ne-am cunoscut, ca am reusit sa ne unim pentru cateva ore care au trecut foarte rapid, va multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna si sper sa mai avem astfel de ocazii.

Offline FBW58

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #307 : Mai 12, 2014, 04:01:37 p.m. »
Multumesc tutror pentru o zi superba. Pacat ca nu am putut sa satau pana la capat.

Iata cateva poze de la mine...

« Ultima Modificare: Mai 12, 2014, 04:10:42 p.m. de mirci »

nick

• Vizitator
« Răspuns #308 : Mai 12, 2014, 04:09:01 p.m. »
FBW, mersi pt poze si asteptam si restul pozelor de la Timi si de la ceilalti care au mai facut poze. Epic, fratilor!!!!

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16487
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #309 : Mai 12, 2014, 04:18:13 p.m. »
Inca o data FELICITARI!