Cu certitudine pot afirma ca a fost cea mai bestiala intalnire care a existat ever
in domeniul machetelor auto in Romania . In primul rand , inca de la inceput am fost izbit de un aer atat de prietensc , lipsit de orgolii si critici , simpatie si aromonie , o stare de spirit perfecta .
Am fost toti intr-un salon nu mai mare ca 2 sufragerii , dar ne-am simtit senzational . Unii din noi au batut drum lung , asa ca au plecat spre case mai devreme , in cazul meu . Las pozele sa vorbeasca, ma bucur ca am reusit sa facem aceasta inalnire si sa cunoastem oamenii din spatele monitoarelor . La anul , sper sa iasa cel putin la fel de bine . Las si eu cateva cadre.

Nick in analiza critica :

Fresh:

Doar 2 sunt :

Renault 12 Gordini cu caroserie de Dacia Sport , macheta facuta de mine pt
bunul prieten Edi , dar cum nu a mai avut rabdare pana acasa , i-a pus dungile mai in graba (el) . Nu au iesit senzational , dar promite sa le refaca in curand . Macheta ca si idee e foarte interesanta.

Pregatiti pastilele de inima

Made by Paul , Persu - mascota inalnirii cu un stiker cu simbol de prietenie .

Paul in atelierul de creatie rapid mestereste ceva , o sa vedeti imediat ce piesa
, stati aproape :

Renault-urile din ... cutia de pantofi :

Schumy , in analiza :

Ce sa fie , ce sa fie ? :

Doua piese faine de la Mr.Arin :

Revenim cu piesa din atelierul de lucru Mr . Paul :

Pozele de grup si cu membri uremeaza in episodul urmator , sper ca nu am plictisit pe nimeni
Timmy.