Autor Subiect: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah  (Citit de 50837 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
Re: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah
« Răspuns #80 : Martie 26, 2014, 11:23:58 p.m. »
Parerea mea este ca lumea vine dimineata , se intalneste 2-3 ore
la povesti si vorba iar , pe dupa amiaza se retrage la o terasa/resaurant , va discuta
si seara spre ora 6-7 se indreapta spre capitala/acasa !
Nu cred ca isi are rostul mare organizare/cazare/etc pentru o zi.
Este doar o supozitie/parerea mea .

Timmy.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #81 : Martie 27, 2014, 12:36:31 a.m. »
Se pare ca cei cu Dacia se vor caza la Motel Timisul de Jos, care e la vreo 10 km mai jos de Brasov, inspre Bucuresti, pe DN1.

Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16489
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #82 : Martie 27, 2014, 07:35:05 a.m. »
Intrebare de baraj:
Pana la urma cum se va rezolva problema cazarii? La un moment dat se propunea ceva cu Darste... apoi nu mai stiu  ???
Vom sta in Brasov? Cred ca va fi destul de aglomerat.
Mai ales ca unii vor veni cu machete pentru expus.
Cine se ocupa de organizare pana la urma?
Pai asta am intrebat si eu, dar nu mi se raspunde. Banuiesc ca importanti pentru intalnire sunt cei cu masini Dacia, iar ceilalti... D-zeu cu mila. Unii la hais, altii la cea... ::) Ori facem o intalnire a celor de pe AW (asta era ideea initial), ori fiecare vine daca vrea, iar daca nu vrea, nici nu trebuie...?

Sincer, nu-mi place cum se "organizeaza"!!! hummmer
Nu exista o lista cu cate persoane vin, nu exista un program... nu se stie la ce ora ne strangem si nici cand ne intoarcem...

In fine...

Offline Remus

• Hero Member
« Răspuns #83 : Martie 27, 2014, 08:24:31 a.m. »
OLECO, deocmadata nimeni nu organizeaza nimic si nu exista o idee de cum se va desfasura acest eveniment din punctul nostru de vedere.

Trebuie sa mai asteptam nitel sa vedem cum se contureaza intalnirea Dacia. Ceva legatura trebuie sa existe, adica baietii de pe AW sa fie in oras sambata cand se aliniaza masinile in Brasov (sau duminica? Nu stim inca!). Si organizat o intalnire AW intr-o locatie apropiata. In functie de ce aflam organizam si intalnirea noastra.

Sau, putem merge absolut independent! Nu e nici o regula si cu cat mai multe idei, cu atat mai bine.

Nu avem o echipa care organizeaza, deocamdata.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
« Răspuns #84 : Martie 27, 2014, 08:40:00 a.m. »
Ideea principala nu a plecat de la o intalnire ASW ci de la intalnirea Dacia....pe langa care, mai multi membrii de aici au concluzionat ca prin aceasta ocazie putem sa imbinam participarea la acest eveniment cu intalnirea intre noi.

Deci, nimeni de pe Asw nu organizeaza oficial nimic si nimeni nu-si asupa aceasta responsabilitate. In functie de participanti si amicitii, fiecare decide cu ce se deplaseaza acolo, fiecare (sau grupuri mici) decide unde se va caza...ca vor exista variante de cazare oferite de unii, ceilalti pot sa decida daca vor sa fie in aceeasi locatie ori ba.

Va exista bineinteles si o intalnire a membrilor forumului, probabil intr-un PUB, restaurant sau bodega...acest lucru se va decide ad-hoc si ne vom anunta prin telefoane. :)

Eu personal sunt mai mult interesat de intalnirea dintre noi ca membrii decat de expo Dacia, insa cum acest eveniment reuseste sa aduca in tara colegi de peste hotare sau din alte judete - care in mod normal le-ar fi greu sa vina doar pt o intalnire  de forum...eu vad ca  o buna oportunitate sa ne vedem cat mai multi.

O intalnire doar intre membrii, adiacenta, si la un alt moment de timp poate fi organizata facil in Bucuresti, unde e si mai ieftin zic eu :)...insa nu despre asta e vorba aici.

Repet: Brasov, nu este o intalnire/organizare oficiala din partea ASW, ci doar un bun prilej de a ne vedea cati mai multi (cine doreste bineinteles) si a ne intalni pentru prima data.

Offline Remus

• Hero Member
« Răspuns #85 : Martie 27, 2014, 08:53:45 a.m. »
Ca sa specific ce fac aia cu Dacia: vineri seara se ajunge la acel motel. Sambata dimineata se incoloneaza masinile si se duc la Piata Sfatului in Brasov. Se aliniaza masinile pana dupa-amiaza dupa care pe la un 16:00 toata lumea se retrage la motel pentru gratar, petrecere, etc.

Duminica dimineata e plecarea.

Intrebarea capitala pentru noi este urmatoarea: ati fi interesati sa stati peste noapte la Brasov? De exemplu sa vedeti masinile sambata si intalnit sambata seara intr-o locatie din Brasov? Sau chiar intalnit duminica dimineata/pranz dupa care intors la Bucuresti?

Sau doriti sa veniti si sa plecati in aceasi zi, fie sambata, fie duminica (dar fara sa mai vedeti masini).

Din punctul meu personal de vedere, eu plec cu Renault-ul meu spre Bucuresti duminica dupa pranz. Pot lua in masina cateva persoane spre Bucale.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
« Răspuns #86 : Martie 27, 2014, 09:03:56 a.m. »
Acum e mai clar.
Vom stabili cum mergem si ce facem la o data mai apropriata de 10 mai.
E bine sa stim si programul celor de la Dacia Retro club, poate ajungem sa vedem si masinile lor cateva minute  ;)
Initial am crezut ca organizam si noi ceva paralel cu ei.
Mai vorbim intre noi, in principiu, daca nu nu intervine ceva special, eu am vorbit cu Oleco, mergem cu masina mea.  :)
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline Remus

• Hero Member
« Răspuns #87 : Martie 27, 2014, 09:40:45 a.m. »
Domnilor

Este foarte important ca lumea sa arunce idei, ca atunci vedem care este tendinta majoritatii. Se doreste sa se stea peste noapte, sau tinut simplu, sambata?

Ca de exemplu ar fi o idee de venit sambata de dimineata, mers direct in Piata Sfatului la Dacii, si dupa pranz, la un 14:00-15:00, luat masa undeva intr-un loc tot in Piata Sfatului sau foarte aproape, si acolo sa se scoata si machetele pe masa, se sta pana la un 17:00-18:00 sau asa si ura si la gara, inapoi spre casa.

Cei care vor sa stea peste noapte ca vin de departe (gen Paul de la Arad, sau de prin Moldova), pot sa stea peste noapte pentru ca e alegerea lor, ca sa le fie cat mai confortabil la drum.

Important e sa ne simtim bine, sa fie totul elegant si frumos, aventura frumoasa si accesibila ca timp si financiar de asemeni.

Parerea mea.
« Ultima Modificare: Martie 27, 2014, 10:04:41 a.m. de remusro »

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #88 : Martie 27, 2014, 09:52:18 a.m. »
Bine punctat , Remus !

Eu personal am sa vin sa va vad , sa stam putin la povesti si
spre seara o iau la picior spre casa. O sa vin cu un amic de familie , cu un TLX superb din '89 ,
export Ungaria , durere masina , inca se tine bine !

Timmy.

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16489
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #89 : Martie 27, 2014, 01:33:42 p.m. »
Pai tu ce zici?  hummmer