Ideea principala nu a plecat de la o intalnire ASW ci de la intalnirea Dacia....pe langa care, mai multi membrii de aici au concluzionat ca prin aceasta ocazie putem sa imbinam participarea la acest eveniment cu intalnirea intre noi.
Deci, nimeni de pe Asw nu organizeaza oficial nimic si nimeni nu-si asupa aceasta responsabilitate. In functie de participanti si amicitii, fiecare decide cu ce se deplaseaza acolo, fiecare (sau grupuri mici) decide unde se va caza...ca vor exista variante de cazare oferite de unii, ceilalti pot sa decida daca vor sa fie in aceeasi locatie ori ba.
Va exista bineinteles si o intalnire a membrilor forumului, probabil intr-un PUB, restaurant sau bodega...acest lucru se va decide ad-hoc si ne vom anunta prin telefoane.

Eu personal sunt mai mult interesat de intalnirea dintre noi ca membrii decat de expo Dacia, insa cum acest eveniment reuseste sa aduca in tara colegi de peste hotare sau din alte judete - care in mod normal le-ar fi greu sa vina doar pt o intalnire de forum...eu vad ca o buna oportunitate sa ne vedem cat mai multi.
O intalnire doar intre membrii, adiacenta, si la un alt moment de timp poate fi organizata facil in Bucuresti, unde e si mai ieftin zic eu

...insa nu despre asta e vorba aici.
Repet: Brasov, nu este o intalnire/organizare oficiala din partea ASW, ci doar un bun prilej de a ne vedea cati mai multi (cine doreste bineinteles) si a ne intalni pentru prima data.