Acum am ajuns si eu acasa , destul de obosit dupa o noapte cam alba cu cele mici , deoarece am dormit 4 intr-un pat dublu (eu mai mult pe jos recunosc) si abia imi mai trag sufletul .
Vor urma si fotografiile in seara aceasta , dar sa-mi revin putin. Pot spune cu mana pe inima ca intalnirea a fost cea mai spectaculoasa dintre toate la care am participat de cand colectionez si un real succes ! M-am simtit minunat alaturi de voi si ma bucur ca ne-am vazut si prezentat . Se pare ca aici exista samanta prieteniei si a respectului ,fara de care o comunitate de pasionati nu poate exista. Am fost martorul atator orgolii si ambitii prostesti de-a lungul timpului (si probabil am sa mai fiu ), care nu au adus nimic constructiv pasiunii mele . La Brasov am ramas impresionat pot spune sa vad ca au venit colegii nostri de peste hotare cu atata devotament si bucurie , asa ca eu sa nu fi facut efortul de a fi venit de la Bucuresti , mi se parea inacceptabil .
Revin cu fotografii curand draga Remus si respectele mele participantilor ! La cat mai multe asemenea intalniri minunate !!
M