Autor Subiect: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah  (Citit de 50852 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sechi

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
Re: Intalnire, intrunire sau reintalnire Autosworld pentru 10-11 mai 2014 Yeah
« Răspuns #210 : Mai 04, 2014, 11:25:25 a.m. »
Ok, multumesc!

MadManD

• Vizitator
« Răspuns #211 : Mai 04, 2014, 11:42:21 a.m. »
salutare, ma bucur ca ati reusit sa faceti rezervare la Cafe 13, dar intradevar, ar trebui suplimentat numarul de locuri..ar fi bine sa avem si vreo 2-3 locuri in plus,de rezerva.. E posibil sa vin si eu si cu prietena... Daca nu-i posibila suplimentarea locurilor in Cafe13, un alt local incapator si accesibil ar fi Saloon,situat pe str muresenilor..au si ei un separeu unde se pot aduna 30 de oameni..v-as fi trimis link, dar mi s-a bulit calculatorul iar batranul k800i abia face fata la internet... e interesanta ideea tricourilor, dar cam piperate la 50 lei,parerea mea... Cat despre plimbari prin bv, sunt deacord.desi sunt brasovean, inca nu am vizitat biserica neagra :(...sunt multe locuri frumoase in bv,numai timp frumos sa fie.. O plimbare cu telecabina pana sus pe tampa ar fi nemaipomenita,iar biletul nu cred ca depaseste 15-20lei...

Offline Cosmin

• Full Member
  • Mesaje postate: 170
« Răspuns #212 : Mai 04, 2014, 11:52:30 a.m. »
O idee interesanta, sa inchiriem toti cate o bicicleta din Piata Sfatului si sa ne plimbam pe Tâmpa sau prin alte locuri frumoase din Brasov, e doar o idee.

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #214 : Mai 04, 2014, 12:50:51 p.m. »
Personal , cred ca o simpla intalnire cu toti sa stam la povesti ar fi mai mult decat
satisfacatoare , dar repet , este doar ideea mea .
Spun asta pentru ca sunt multe de povestit si discutat , iar timpul zboara repede ,
la ultima intalnire nici nu ne-am dat seama cand s-a terminat .
Daca includem si alte lucruri , e posibil sa nu avem timpul necesar .

Timmy.

cred

• Vizitator
« Răspuns #215 : Mai 04, 2014, 01:12:06 p.m. »
Avem si o duminica la dispozitie, daca ne mai gasim prin Brasov  ;)

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
« Răspuns #216 : Mai 04, 2014, 01:51:19 p.m. »
Si noi (eu si sotia) suntem pentru cel putin o plimbare prin Brasov sau imprejurimi pe langa intalnirea ASW.
Fara sa vreau sa perturb organizarea, eu si Adrian (initial si Oleco) ne-am gandit sa ne cazam (am facut si rezervarea) in satul Pestera. E vis-à-vis de Moieciu de Jos, pe stanga, pe drumul prin pasul Bran. Am zis ca e aer mai curat si e foarte liniste, comparativ cu DN1. Daca mai vor si alti colegi sa vina in zona, cred ca mai sunt 2 sau 3 camere disponibile.
Detalii pentru cazare:
http://www.turistinfo.ro/sat_pestera/cazare-sat_pestera/pensiunea_poiana_stanii-c93150.html
Repet, nu vreau sa fac nota discordanta cu cei care merg la Motel cu Daciotii, dar ne-a tentat mai tare peisajul si aerul curat de la Pestera.
Daca mai tenteaza pe cineva solutia gasita de noi, astept mesaj pe topic sau PM, pentru a vorbi cu gazda.

PS: Noi vrem sa mergem de vineri seara si sa plecam duminica (deci ar fi 2 nopti de cazare). Gazda a spus ca preturile se reduc la 70 de lei pe camera daca luam mai mult de 3 camere.
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline tamasp

• Hero Member
  • Mesaje postate: 650
« Răspuns #217 : Mai 04, 2014, 02:13:54 p.m. »
Eu personal sunt deacord cu Timmy
Personal , cred ca o simpla intalnire cu toti sa stam la povesti ar fi mai mult decat
satisfacatoare...
... sunt multe de povestit si discutat , iar timpul zboara repede...
Dar, daca vrem sa facem neaparat, ceva program, in afara de intalnirea la Cafe 13, cred ca propunerea lui Mirci e ideala, dar asta este doar parerea mea...  ;)

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #218 : Mai 04, 2014, 03:08:07 p.m. »
Ar fi senzational daca am reusi sa vizitam si fabrica Roman !
Dar cum spuneam , imi e frica ca timpul va fi cam nemilos...

Timmy.

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #219 : Mai 04, 2014, 03:09:20 p.m. »
Eu o să mă plimb duminică toată ziua, sâmbăta o să o las doar pentru machete. Celora care vin cu machete la întâlnire le-ar fi cam greu să se plimbe cu ele după ei.