Si asa cum am promis astazi am facut cateva poze machetei la lumina naturala. Parca se vede mai bine vopseaua, dar si defectele

Vopseaua a iesit mult mai bine ca la Ferrari, nu are dat lac, si totusi are destul de mult luciu. Este foarte simplu de aplicat vopsea la spray, am vopsit la temperaturi negative, pe balcon fara nici o problema. Dar din punctul meu de vedere nu se preteaza pentru machetele din plastic. Fara primer nu se lipsete deloc de stratul suport. Cu primer se mai lipeste dar nu foarte mult. Si acum marea problema a acestei vopsele, este foarte casanta. La cel mai mic soc se sparge, cum plasticul este flexibil apar imediat fisuri, se dezlipeste de pe macheta si pica. Am avut multe probleme unele piese au fost vopsite si de 3 4 ori pentru ca am fortat umpic piesa sa o pot monta si....buba.
Cel mai rau este cand se desface vopseaua si macheta este aproape gata. In acele zone am aplicat foarte putina vopsea cu o scobitoare si apoi am frecat cu smilgher (3000) si apa pe suprafete foarte mici. Acum nu se mai vad zonele respective.
O alta problema a fost asamblarea. Am urmat pasii dati in indrumator si rau am facut. Acolo imi spun sa lipsec barele la caroserie si apoi tot ansamblul sa il lipesc pe sasiu. Doar ca...surpriza, cand sa pun sasiul, nu intra. Am fostat, am tras, lupte cu saraca masina si bine inteles ca s-a dezlipit bara fata si spate. Din aceasta cauza capota nu se inchide perfect si se vad acele lufturi la faruri si stoputi. Asa ca daca aveti degand sa faceti aceasta macheta, bara spate si fata montate ultimele.
Cam atat.
O zi buna va doresc si sper sa nu plictisesc prea rau