Si vopseaua a fost gasita si asa a inceput distractia. Bine inteles cu ceva peripetii.
In primul rand am bagat de seama ca nu toate vopselurile revell au aceeasi consistenta, fiind invatat de data treuta am zis sa o diluez umpic. Am diluat, am inceput sa vopsesc si...nimic, aproape apa chioara, asa am folosit aproape jumatate din tubul de vopsea degeaba

Am luat piesele, aerograful, le-am spalat si am inceput distractia nr. 2.
Am pus vopseaua ne diluata, merge, mult mai bine, dar tubul vechi cu aer comprimata de la atata bazaiala a facut bruma pe el si nu mai mergea. Mai ales ca afara nu este prea cald sa se mai incalzeasca si el. Dar cum mai am unul am reusit sa vopsesc pana la urma ceva ceva, atat cat mi-a mai ajuns vopseaua, maine trebuie sa iau alta

Si acum...asa arata prima mana:

Si acum piesele machetei

Cam asa a iesit primul strat.
Schumy: ai mare dreptate, arata foarte bine albul pe o macheta. Acum sper sa fie bine si sa nu o dau in bara cu al doilea strat. Nu stiu ce lac sa folosesc. Nu pentru luciu cat pentru o protectie mai buna in timp. Este o culoare ce se aplica destul de usor (daca te pricepi, nu ca mine), mai greu ca lumina afara a fost slaba si plasticul machetei este gri deschis. Maine va trebuii sa folosesc o veioza pentru mai multa lumina.
OLECO: Si de data asta am zugravit balconul, dar marele noroc este ca..alb pe alb nu se vede

si acum mi-am facut un coltisor din cartoane unde sa vopsesc.
O seara buna, si nu dati cu pietre in mine, sper ca este acceptabil.