Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42218 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #330 : Noiembrie 01, 2014, 08:43:58 p.m. »
In plus, ar mai trebui luat in considerare cat dureaza (cu copy-paste) sa postati si aici (maxim 5 minute, zic eu) :)

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #331 : Noiembrie 01, 2014, 08:48:05 p.m. »
Da, dar vreau sa fac ceva special prin acest site.Daca as pune si aici aceleasi lucruri, as putea sa inchid site ul.

Offline daniel234

• Hero Member
« Răspuns #332 : Noiembrie 01, 2014, 09:06:40 p.m. »
Inteleg, dar totusi, sa postati si aici numele machetei, eventual si producatorul, o poza, doua si un link catre prezentarea de pe blog nu ia mult timp.

Plus, asa atrageti mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra: nu toti intra sa verifice ce ati mai postat acolo, mai ales ca, deoarece nu se specifica nicaieri ce modele ati mai adaugat recent, ar trebui ca fiecare vizitator sa stie ce modele ati avut prezentate inainte, pentru a sti si ce modele au aparut intre timp. :)

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #333 : Noiembrie 01, 2014, 09:21:49 p.m. »
Eu asa fac, pozele ce nu sunt insotite de un link inseamna ca machetele respective nu au fost prezentate.

Offline daniel234

• Hero Member
« Răspuns #334 : Noiembrie 01, 2014, 10:14:33 p.m. »
Totusi, raman la parerea ca nu aveti ce pierde daca postati si aici ca si pana acum :)

Offline mirci

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1314
« Răspuns #335 : Noiembrie 01, 2014, 10:29:21 p.m. »
Sincer nu stiu sa iti raspund, mai mult prietenii se uita .Dar am cam 4-5 vizualizari pe zi la tot ce este prezentat pe site.

Doar azi pe forum am avut 34 useri inregistrati online la care se mai adauga vizitatorii neinregistrati.
Din ce am observat pe sectiunea 1:18, la prezentarea unei machete noi pe topicurile active sunt undeva in jur de 50-100 vizualizari/zi, depinde si de amploarea dialogului si de complexitatea prezentarii (informatii, fotografii masina/macheta). Asta se poate cuantifica si prin diferenta dintre numarul de vizualizari de la o zi la alta.
Eu zic ca avantajul e net in favoarea forumului unde informatia va ajunge la o masa mult mai mare de oameni din domeniu.
Faptul ca nu sunt comentarii cred ca se datoreaza faptului ca unele machete pur si simplu sunt atat de bine reproduse si au atat de multe detalii incat orice cuvant e in plus, iar sa tot postezi superlative poate parea uneori stupid....de asemenea numarul colectionarilor romani de machete premium e relativ redus datorita preturilor extrem de piperate.

Da, dar vreau sa fac ceva special prin acest site.Daca as pune si aici aceleasi lucruri, as putea sa inchid site ul.

Eu consider ca cele doua pot merge perfect in paralel. Si autosworld are forum, site, pagina de facebook si toate aceste instrumente au rolul de a transmite informatiile din lumea machetelor publicului interesat.
Chiar daca informatia se repeta, sunt cititori care prefera forumul, altii blogurile si altii FB ul. Alegerea o face publicu.
Nu vad cum ar afecta site-ul postarea informatiei si in alte locatii. Din contra, va populariza site-ul care oricum e vizitat exclusiv de prietenii care cunosc adresa din cate inteleg.

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #336 : Noiembrie 01, 2014, 11:26:27 p.m. »
Andrei, iti spun eu ca lumea intra si vede. Si eu intru si vad dar de multe ori nu las vreun comentariu. Nu ca nu mi-ar place ce vad (dimpotriva!!), dar chiar ai machete excelente, si de fiecare data sa zic ca e excelent si minunat, le mai sar din cand in cand...

Dau dreptate lui mirci ca ar trebui mai multe poze si informatii, detalii, etc. Forumul are desigur un mare avantaj fata de blog...

Ai o colectie impresionanta si te rog nu te descuraja. Lumea apreciaza foarte mult ce vede aici, chiar daca nu comenteaza.

Cat despre gostinari, eu unul apreciez si colectiile lor. Orice colectie e frumoasa, in opinia mea, de orice fel. :)

PS: Urraco e tare de tot. Il vazusem pe undeva pe un verde metalic, rupere de nori... Superba masina, si nu prea stiuta.
« Ultima Modificare: Noiembrie 01, 2014, 11:28:15 p.m. de remusro »
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #337 : Noiembrie 01, 2014, 11:42:34 p.m. »
Remus esti un gentleman ca de fiecare data.De descurajat nu o sa o fac pentru ca m-a prins bine de tot microbul.

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16532
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #338 : Noiembrie 02, 2014, 12:04:09 a.m. »
Dacia si Aro sunt produse si de Ist models. Majoritatea machetelor produse de Deagostini se gasesc  facute si de Schuco Minichamps la scara 1:43.
Cu precizarea ca DeA nu a produs, nu produce si nu va produce machete, fiind o editura. Daca vrei, poti sa spui ca sunt produse de PCT, dar nici afirmatia ca sunt produse de IST MODELS nu este gresita.

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #339 : Noiembrie 02, 2014, 12:49:53 a.m. »
PCT atunci Oleco, m-am exprimat gresit :)