Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42200 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #150 : Februarie 20, 2014, 08:41:12 p.m. »
Nu am mai vazut acest model! Arata minunat. O poza de la spate?...
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #151 : Februarie 20, 2014, 08:46:39 p.m. »
Pare copiata dupa corvette dupa parea mea dar este interesanta.Nu pot sa zic ca ma omor dupa ea dar este interesanta. ;)

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #152 : Februarie 20, 2014, 09:04:12 p.m. »
Este copiata mai mult dupa Toyota 2000 GT, nu este cea mai frumoasa masina, dar ca si performante este extraordinar de puternica pentru anii in care a fost proiectata si construita.

pupucaz

• Vizitator
« Răspuns #153 : Februarie 20, 2014, 09:40:02 p.m. »
Imi este greu sa cred ca un producator european cu o traditie indelungata asa ca Opel, ar fi copiat 2000 GT-ul. Oricum masina este extrem de frumoasa, un real succes pentru acea perioada. Si modelul este pe masura. Cum sta la detalii?

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
« Răspuns #154 : Februarie 20, 2014, 10:33:18 p.m. »
Pai destul de bine, exceptand niturile din faruri si stopuri, ce sunt vizibile,acest Opel este produs de Minichamps acum cativa ani de zile, imi place sasiul ce este frumos detaliat, farurile ce se rotesc stanga-dreapta ( este singura din colectie cu un astfel de sistem), interiorul mochetat si frumos redat.Eu am vazut-o intamplator pe un site din strainatate, am inceput sa sap pe internet despre macheta si din pura intamplare am gasit-o de vanzare pe acest maro metalizat ce imi place foarte mult.

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #155 : Februarie 20, 2014, 11:50:06 p.m. »
Opel GT, este o masina foarte rara i  ROmania, stiu una pe rosu, care e un pic mata, prin Bucuresti. Este foarte frumaosa masina, cat despre design foarte reusit, pacat ca nu au existat foarte multe...si acum legat de macheta, este masina identica in miniatura, adica are toate detaliile bine definite!

ksm

• Vizitator
« Răspuns #156 : Februarie 21, 2014, 10:42:36 a.m. »
Opel GT, este o masina foarte rara i  ROmania, stiu una pe rosu, care e un pic mata, prin Bucuresti. Este foarte frumaosa masina, cat despre design foarte reusit, pacat ca nu au existat foarte multe...si acum legat de macheta, este masina identica in miniatura, adica are toate detaliile bine definite!
eu am vazut una in Brasov. asta e singurul model de opel care-mi place, in rest sa n-aud de marca asta

culoarea e senzatie, intr-adevar!

Offline Remus

• Hero Member
« Răspuns #157 : Februarie 21, 2014, 05:50:03 p.m. »
Adevarul e ca aceasta culoare cognac metalizat este mortala, prinde de minune. Merge cam pe orice masina din anii 70-80!

ksm

• Vizitator
« Răspuns #158 : Februarie 21, 2014, 10:17:51 p.m. »
Merge pe orice masina dupa parerea mea. Cu o tapiterie rosie cum are mandea la Z3 ;)

Offline Remus

• Hero Member
« Răspuns #159 : Februarie 21, 2014, 10:21:16 p.m. »
Merge pe orice masina dupa parerea mea. Cu o tapiterie rosie cum are mandea la Z3 ;)

Da, bine zici! Corect.