Autor Subiect: Colectia Miria 1:18  (Citit de 42221 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Miria

• Full Member
  • Mesaje postate: 238
Re: Colectia Miria 1:18
« Răspuns #90 : Ianuarie 28, 2014, 09:35:52 p.m. »
Gata, mai multe poze in tandem cu 250 GTO.Cand ma uit la acest duo parca nu mi se mai pare asa urata Miura pe argintiu, a inceput sa imi placa  :)  :D  :D

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #91 : Ianuarie 28, 2014, 09:37:50 p.m. »
Modelul pe argintiu este frumusel. Dar sunt de acord cu tine; Mai bine i-ar sta pe rosu :)

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #92 : Ianuarie 28, 2014, 09:45:51 p.m. »
True, dar circumstanta a fost de asa natura ca nu am putut refuza  ;)
Ps: Sa nu zic 65% din colectie este rosie, deci mai merge un argintiu din cand in cand.
« Ultima Modificare: Ianuarie 28, 2014, 09:47:23 p.m. de Miria »

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #93 : Ianuarie 28, 2014, 09:46:17 p.m. »
baga-l la vopsit, profesional si va fi rosu...Ferrariul ala este  :-\ :-\ :-\

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #94 : Ianuarie 28, 2014, 09:51:09 p.m. »
Nu ma bag la modificat-vopsit machete, este noua plus are si o anumita valoare in $.O pastrez asa poate cine stie in viitor imi voi cumpara si o Miura SV pe rosu  :) .

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #95 : Ianuarie 28, 2014, 10:24:00 p.m. »
Nu ma bag la modificat-vopsit machete, este noua plus are si o anumita valoare in $.O pastrez asa poate cine stie in viitor imi voi cumpara si o Miura SV pe rosu  :) .
Nu prea ma bag in vorba la categoria asta  :) totusi daca imi permiti .... nu vopsi nimic decat daca ai in plus si daca chiar culoarea inseamna ceva. Altfel mmmm ai o colectie frumoasa pe care o admir. keep it so!

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #96 : Ianuarie 28, 2014, 10:35:07 p.m. »
Dar nu este nicio problema.Esti binevenit atat pe site-ul cat si pe topicul meu.Facem parte din aceeasi familie de colectionari auto si orice sfat sau vorba buna il/o apreciez. Nu voi vopsi Miura, pentru ca ar insemna sa il distrug(oricum multumesc Reme pentru sfat)  plus este un Kyosho destul de scump, imi doream foarte mult modelul, am tot zis nu argintiu il vroiam rosu-caramiziu, dar au fost niste circumstante prolifice si sa ii fie de bine in vitrina mea  :)

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #97 : Ianuarie 28, 2014, 10:49:22 p.m. »
Felicitari, Miria. Lambo arata extraordinar!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline Miria

• Full Member
« Răspuns #98 : Ianuarie 28, 2014, 10:59:05 p.m. »
Remus nu am niciun merit, nu l-am creat sau produs eu.Eu doar l-am cumparat.Felicitari tie, pentru ca esti un talent innascut si un mare violonist, pacat ca oamenii de valoare nu sunt mediatizati in Romania cum sunt toate non valorile din tara.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #99 : Ianuarie 29, 2014, 10:05:43 a.m. »
Remus nu am niciun merit, nu l-am creat sau produs eu.Eu doar l-am cumparat.Felicitari tie, pentru ca esti un talent innascut si un mare violonist, pacat ca oamenii de valoare nu sunt mediatizati in Romania cum sunt toate non valorile din tara.

Miria esti tare dragut, multumesc! Eu te-am felicitat pentru ca ai asa ceva in colectie. Nu le-ai facut tu manual, dar ai muncit din greu ca sa-ti permiti sa le ai. Plus, mai e si chestie de gust. Decat sa dai bani pe masini oribile sau fara valoare istorica, dai pe ceva "avansat estetic" sa zic asa, pe niste capodopere automobilistice; machete ale unor masini de legenda, in adevaratul sens. Deci, felicitari.
« Ultima Modificare: Ianuarie 29, 2014, 10:09:48 a.m. de remusro »
Cumpar masinute vechi romanesti.