Autor Subiect: Masini proaspat sosite in colectii - New Arrivals!  (Citit de 256143 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2386
  • Muad'Dib
Re: Masini proaspat sosite in colectii - New Arrivals!
« Răspuns #860 : Octombrie 16, 2014, 09:10:33 p.m. »
Din lipsa de timp nu am reusit sa pun poza in urma cu doua saptamani, momentul primirii cutiei cu bunatati  ;D.
Colectia de machete a unchiului meu, pe care pusesem ochiul inca din copilarie... a ajuns la mine in vitrina!!!
A venit Craciuniul in septembrie !!! ;):

Cate "masinute" din copilarie sunt pe acolo, cateva le-am avut si eu, din pacate au fost "donate cu prilejul curateniei din casa" de maica-mea in urma cu ani de zile  :(. Bine ca le-a pastrat unchiul  ;).

"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #861 : Octombrie 16, 2014, 09:34:27 p.m. »
De data asta ultimele achizitii, proaspete, de ieri  :) :

"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam" - George Bernard Shaw.

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #862 : Octombrie 16, 2014, 09:46:14 p.m. »
Jucarii noi  ???
In randul cu Panhard (albastru, tbilisi) vad un R16 si este parca o Lada sau un FIAT 124/125 eventual Simca?
Renaulturile 8 si Taxi Corea de Nord -Pyongyang  imi plac mult. Felicitari!
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #863 : Octombrie 16, 2014, 10:15:51 p.m. »
Felicitari pentru perspicacitate Golf_Golf, chiar esti expert la recunoasterea machetelor  ;).
Avem aliniate pe randul din mijloc, de la stanga la dreapta: 1964 Panhard Dyna 24CT - "Siharuli", Tbilisi, Georgia, #4; 1964 Ghia V.280 (Chrysler Valiant V-280) - Donetsk Toy Factory; 1967-72 Fiat 125 -Donetsk Toy Factory, 1965 Renault 16 - Donetsk Toy Factory; 1965-74 Iso Grifo - Donetsk Toy Factory; 1963-72 VW 1600 Familcar (VW Type 3 1600 Variant) - Donetsk Toy Factory. Toate machetele sunt din plastic, scara 1:43. Pe randul din fata mai avem doua bucati: 1927 Panhard 35CV - "Siharuli", Tbilisi, Georgia, #3.
Pe randul din spate sunt "chinezariile fara scara" perfect functionale.
Pe randul din fata avem o Alfa Romeo Iguana A-45, made in USSR si doua Fiat 126P, by Estetyka, toate scara 1:43.
Multumesc pentru aprecieri, eu m-am bucurat ca pentru Craciun, dupa cum spuneam mai devreme, cand am vazut ce era in cutie  :).

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #864 : Octombrie 16, 2014, 10:19:25 p.m. »
Multumesc frumos pentru detaliere. Deosebite Fiat 125, Renault 16,  VW1600 toate de la Donetsk Toy Factory. Sa le stapanesti cu bucurie, presupun ca trebuie sa ai grija de ele ca de ochii din cap.
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16489
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #865 : Octombrie 17, 2014, 02:10:45 a.m. »
Mai Bogdanel, da' ce cuminte esti? Ziceai ca... te potolesti, ca nu mai ai spatiu in vitrina, alea, alea... ;D

Mda, vad ca si tu esti virusat... :o

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #866 : Octombrie 17, 2014, 07:54:21 a.m. »
asa "proaspat sosite" as vrea sa am si eu. de unde ai machetele Ferrari? cele de la Eaglemoss aveau alte culori, ex Testarossa. Ferrari 250 California nici nu a fost. imi plac toate, si cele din vitrina.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16489
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #867 : Octombrie 17, 2014, 10:33:48 a.m. »
au mai poposit si pe la mine doua jucarioare:
P-astea e bine sa le pastrezi in cutiile lor, expuse la loc de cinste in vitrina.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #868 : Octombrie 17, 2014, 06:45:53 p.m. »
Da, recunosc ca sunt virusat, cam toti cei de aici suntem  ;).
Ferrari collection sunt din editiile care nu au aparut la noi, multumesc Law.

Offline BMD77

• Hero Member
  • Muad'Dib
« Răspuns #869 : Octombrie 18, 2014, 03:12:15 p.m. »
Inca o mica serie de "prospaturi", intrate in colectie acum 30 de minute  ;D, sunt calde, fierbinti chiar  ;).
Mercedes si Ferrari de la Brumm, Messerschmitt de la Vitesse si HALFTRACK M21-81 MM MORTAR CARRIER, USA 1945 de la Atlas: