Autor Subiect: ROMANIA - colectionarii de machete replici ale unor autovehicule romanesti  (Citit de 3467 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Geo73

• Hero Member
  • Mesaje postate: 545
Re: ROMANIA - colectionarii de machete replici ale unor autovehicule romanesti
« Răspuns #10 : Octombrie 06, 2013, 08:55:01 p.m. »
De ce sa ne fie rusine sa colectionam replici ale marcilor Romanesti? Suntem Romani si am copilarit , crescut , invatat sa conducem, aventuri  si multe alte amintiri care ne leaga de marcile  autohtone. Eu  sunt de parere ca daca , cuiva nu ii place tipul asta de colectii sa treaca peste si sa nu mai comenteze , sau probabil au o frustrare legat de niste machete ieftine dar  de mare impact la publicul din Romania. Practic cu aceste exemplare vom ramane sa ne amintim de tot ce a fost odata INDUSTRIA AUTO ROMANEASCA buna sau rea este parte din istoria noastra.
Ne bucuram ca Solido, Eligor ,IST (DeAgostini) ne-au onorat cu modele Romanesti si sper sa ne onoreze si in continuare ca sigur vor avea acelasi succes ca si pana acum.

Stefan

• Vizitator
« Răspuns #11 : Decembrie 11, 2013, 12:52:03 p.m. »
mda... nici eu nu am fost luat la misto pe Miniauto... inca ;)

Revenind la subiect, sunt totusi cateva magazine autohtone on-line care "desfac" cu oarecare succes machete (adica "vand" ;) ), si faptul ca supravietuiesc mai mult de un an si apuca sa inchida bilant cu acte in regula si cu impozit platit corect arata faptul ca totusi se cumpara machete auto in Romania.

Ca sa nu mai vorbesc de cumpararile on-line din strainatate (e-bay, magazinele nemtesti, elena.bg, etc)

Gusturile se formeaza, evolueaza si se schimba in permanenta, esential este insa sa existe resursele financiare pentru intretinerea si dezvoltarea hobby-ului.

Ce face Law e munca de Sisif, scrie istorie acolo ... ;)

nick

• Vizitator
« Răspuns #12 : Decembrie 12, 2013, 10:45:37 p.m. »
Ce face Law e munca de Sisif, scrie istorie acolo ... ;)
Ohoohohoooooo, ce "periuta" ai bagat, Stefane... misto!  ;)