Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230584 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline IriDor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #800 : Septembrie 10, 2014, 07:13:30 p.m. »
Stai sa vezi, cand o sa apara nr.100, la chioscuri, abonamentul cu aceleasi numere, il trimit dupa 2 luni.
Cica sunt doua loturi diferite:
un lot care apare regulat, o data la doua saptamani, in comertul liber si un lot pt. abonamente care ar fi trebuit sa se livreze cate 2 numere, la un interval de 28 de zile...
Dar, de la luna la luna, abonamentele nu au respectat acest interval (28 zile) si s-au livrat si dupa 30 zile, 33 de zile, 29 zile, etc., care au decalat enorm timpul dintre data aparitie unui nr. pe piata si data trimiterilor prin posta, la aceleasi modele...
DeA, spune ca nu are solutii sa apropie din nou, ca la startul editiei, datele de livrare, din cauza sistemului informatic aplicat la abonati - un program care ''greseste'' numai pe plus, care creeaza decalaje din ce in ce mai mari.
''Adevarul'', cred ca, ar trebui sa fie acela de a nu mai avea abonati, pt. ca asa merita o astfel de firma, ''nemernica'', ''neputincioasa'' sa remedieze un biet program de calculator sau... orice alte probleme care produc insatisfactie clientilor.
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2014, 12:39:24 a.m. de IriDor »

Offline SlowDeath

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
« Răspuns #801 : Septembrie 14, 2014, 04:14:27 p.m. »
Eu am avut abonament si am renuntat la ei.
Prea multă bătaie de joc față de abonați.
M-au mințit în față și pe mine cu "sistemul informatic" care face ce vrea el (de parcă erau în filmul Terminator) și încercau să mă prostească că nu au ce face până în momentul în care le-am spus că orice sistem informatic poate fi modificat, resetat, reparat, îmbunătățit de către un administrator sau de cel care l-a creat.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #802 : Septembrie 14, 2014, 05:47:05 p.m. »
Mie pana acum imi veneau cele doua numere in aceeasi saptamana in care aparea la chioscuri cel de-al treilea numar (de exemplu, coletul cu numerele 74-75 a venit pe data de 14.08, iar la chioscuri a aparut numarul 76 pe 13.08).

Acum inca astept coletul cu numarul 76-77, iar, daca ar pune in colet si numarul 78, nu m-as supara (Evident, pretul coletului marindu-se cu inca 24.90 RON) :).

Freeman

• Vizitator
« Răspuns #803 : Septembrie 15, 2014, 12:23:41 p.m. »
Mersi de raspuns, "ma bucur" ca nu sunt singurul dezavantajat de abonament...cred ca o sa renunt si eu, daca ei asa considera ca trebuie sa te comporti cu abonatii, mai bine fara. Numai bine!

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #804 : Septembrie 15, 2014, 01:44:01 p.m. »
nU-i nicio sfaraiala cu abonamentul. Daca iei "la liber", ai ocazia sa-ti alegi din mai multe machete, pe cea fara defecte. Asa la abonament, iei ce ti se trimite si e posibil sa fi dezamagit. Mai mult, se intazie cu livrarea machetelor, ceea ce e deranjant pentru multi abonati. Daca prin abonament, primeai reduceri, avantaje, etc, mai ziceam, dar asa... mai bine lipsa.

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Iederan George

• Vizitator
« Răspuns #806 : Septembrie 17, 2014, 07:07:28 p.m. »

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #808 : Septembrie 17, 2014, 07:25:49 p.m. »
Dupa AMAZON tot tre` sa apara  ::)

http://www.aliexpress.com/item/ixo-DeAGOSTINI-1-43-ROCAR-TV-35-BUS-diecast-car-model/2026446434.html
Asta-i sigur. O sa apara... :D

Ce bine ca o sa apara ROCAR TV 35 la numarul 80.
Cel mai probabil, asta va fi ultimul numar continuu pe care il voi mai lua (pentru a avea seria 1-80 completa). Dupa numarul 80, voi lua doar romanestile. :)