Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230599 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #580 : Martie 29, 2014, 05:33:06 p.m. »
Cu maicromasina coreeana inca trebuie sa ma mai obisnuiesc  ;D. Imi place mult insa culoarea, masca si jantele de la Quatrelle!
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline mihaiatanasie

• Full Member
  • Mesaje postate: 222
« Răspuns #581 : Aprilie 05, 2014, 08:38:32 p.m. »
Datorita colegului Larson, caruia ii sunt foarte recunoscator, am devenit si eu posesor al DS-ului, Tico si R4. Sunt incantat de DS, pe care il "boceam" din cauza ne(mai)venirii la chiosc, dar si de celelalte doua machte, chiar daca mi-ar fi placut mai mult un R4 din prima generatie decat asta asa "tunat".

nick

• Vizitator
« Răspuns #582 : Aprilie 05, 2014, 09:19:22 p.m. »
Grila de la Tico e varza... Eleronul a fost prezent doar pe varianta SL... Acest SL era scris langa inscrisul Tico de pe hayon...
Lampile de ceata si marsarier din buclierul spate, pictate, ii dau aspect de jucarie... Sinele de portbagaj de pe pavilion erau negre, nu in culoarea masinii...Cel mai varza model de la DeA... Astea pe langa cele mentionate de kro94f
« Ultima Modificare: Aprilie 05, 2014, 09:28:35 p.m. de nick »

Offline Loris

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #583 : Aprilie 10, 2014, 05:58:20 p.m. »
Vad ca nu prea se discuta despre cea mai noua aparitie a revistei, sa inteleg ca a aparut si prin alte parti ale tarii la fel de mult ca si la Brasov? E al treilea numar de revista care nu vine in chioscuri. Si doamna de la chiosc nu stie nimic in legatura cu sansele ca distribuirea revistei sa fie reluata.
Are ineva conexiuni pe la DeAgostini ca sa putem afla ce se intampla? E adevarat ca fac o economie si ca mi-am dat silinta sa ma conving ca in afara de DS nu am pierdut nimic, dar totusi, voiam sa decid eu ce economii sa fac, nu o retea de distributie de presa.

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #584 : Aprilie 10, 2014, 06:39:06 p.m. »
Vad ca nu prea se discuta despre cea mai noua aparitie a revistei, sa inteleg ca a aparut si prin alte parti ale tarii la fel de mult ca si la Brasov? E al treilea numar de revista care nu vine in chioscuri. Si doamna de la chiosc nu stie nimic in legatura cu sansele ca distribuirea revistei sa fie reluata.
Are ineva conexiuni pe la DeAgostini ca sa putem afla ce se intampla? E adevarat ca fac o economie si ca mi-am dat silinta sa ma conving ca in afara de DS nu am pierdut nimic, dar totusi, voiam sa decid eu ce economii sa fac, nu o retea de distributie de presa.
Din gura mult bârfitoare a capitalei am inteles ca RODIPET-ul sau cum se cheamă acum compania care distribuie ziarele prin București si prin alte zari nu a mai reinnoit contractul cu DeAgostini. In prezent DeAgostini lvreaza prin IMEDIO , Kaufland si alte alternative revista Masini de Legenda  ??? sorry .
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2014, 06:45:14 p.m. de buruceagga »

Offline NoMad

• Hero Member
  • Mesaje postate: 859
  • colectiile fac viata frumoasa :)
    • NoMadCars
« Răspuns #585 : Aprilie 10, 2014, 06:47:25 p.m. »
Din cate stiu, problemele privesc doar chioscurile din reteaua (fosta) Rodipet.

confirm
o experienţă vizuală plăcută pe http://nomadcars.wordpress.com/

Offline IPR

• Hero Member
  • Mesaje postate: 553
« Răspuns #586 : Aprilie 10, 2014, 07:55:11 p.m. »

Sunt vreo 3 Inmedio, un Auchan si vreo 2 Mega Image-uri in Brasov , dar de......

Offline Loris

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #587 : Aprilie 11, 2014, 07:47:27 a.m. »
Or fi. Brasovul nu e in sat, sa-l traversezi in cinci minute. Dar nu asta era idea, ci inconsecventa distribuitorului de presa. Bun, si a editorului.

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #588 : Aprilie 11, 2014, 07:57:49 a.m. »
Este al treilea numar (Deesse, Tico, R4) care Nu apare nici la Sf.Gheorghe la chioscuri. Probabil din cauza faptului despre care a scris colegul buruceagga. Noroc ca am drum la Brasov. In acest oras unde stau Nu exista Inmedio in Kaufland  :( (putine Kaufland am vazut fara Inmedio  :( in tara), nu avem Carrefour, Auchan, "malluri", aceste miniaturi la scara se puteau achizitiona doar la 4 sau 5 chioscuri unde aduceau 2-3 sau 3-4 machete. Practic in acest moment in acest oras nu se poate achizitiona Masini de Legenda.
« Ultima Modificare: Aprilie 11, 2014, 08:10:12 a.m. de GOLF_GOLF »
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline IPR

• Hero Member
  • Mesaje postate: 553
« Răspuns #589 : Aprilie 11, 2014, 07:58:38 a.m. »
Or fi. Brasovul nu e in sat, sa-l traversezi in cinci minute. Dar nu asta era idea, ci inconsecventa distribuitorului de presa. Bun, si a editorului.

Presupun ca exista transport in comun daca nu e sat.

Si oricum pe distribuitor il doar la basca , mai ales la "3 jucarii" din astea cumparate pe luna. Iar editorul nu da nici macar 2 bani pe treaba asta pentru ca el nu si-a luat banii. Decat sa le dea "pe caiet" mai bine nu le da.