Pe de alta parte, desi toate pozele din revista arata un interior luxos, din piele alba, macheta mea e intunecata. Pacat ca nu se respecta si culoarea interioara ....
Daca se vopsea interiorul, altul decat cel standard in viziunea DeA, (adica negru), crezi ca mai cumparai macheta la 26 lei? Daca va apare (nu stiu daca nu cumva a si aparut) varianta cu postament si clopot de sticla, cred ca va avea un interior alb sau allta culoare, dar si pretul va fi altul si nu stiu cati in Romania, ar fi cumparat varianta asta de ZIL sau altele necunoscute nou, daca nu erau in variante ieftine de 25-26 lei...

Nu este greu de facut un interior conform dorintelor; se vopseste usor, se scot/reaseaza piesele care nu sunt tocmai ok asezate/lipite... deci nu vad o asa mare problema in asta.
Mai rau este atunci cand o macheta nu reprezinta chiar dimenisunile sau detaliile unui model real, "tradus" la scara, ca acolo nu prea mai ai ce face.
Asta sa fie baiul ca toate interioarele sunt negre. Forma, dimensiunile, detaliile... astea conteaza la o macheta, fie ea si de 26 de lei!!!