Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230556 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #350 : Ianuarie 03, 2014, 09:42:18 p.m. »
din ce e confectionata? Daca ciocanesti in pavilion, suna a plastic, nu a metal.

Partea de sus a machetei este din plastic (plafon, luneta, parbriz, geamurile laterale), restul caroseriei este metalica.

Offline Loris

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #351 : Ianuarie 03, 2014, 10:27:48 p.m. »
era dragut sa o faca "faeton" de gala ...

Offline costy84

• Full Member
  • Mesaje postate: 144
« Răspuns #352 : Ianuarie 03, 2014, 10:35:06 p.m. »
Eu inca sper ca pe langa atatea limuzine rusesti sa bage si Aro 306 al lui Ceausescu (ala cu faruri patrate), asta cred ca ar avea cautare si afara nu numai in tara! :)

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #353 : Ianuarie 03, 2014, 10:54:39 p.m. »
era dragut sa o faca "faeton" de gala ...

Neah, ca dupa nu o mai puteam face acoperita :)

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #354 : Ianuarie 03, 2014, 10:59:15 p.m. »
Pe de alta parte, desi toate pozele din revista arata un interior luxos, din piele alba, macheta mea e intunecata. Pacat ca nu se respecta si culoarea interioara ....
Daca se vopsea interiorul, altul decat cel standard in viziunea DeA, (adica negru), crezi ca mai cumparai macheta la 26 lei? Daca va apare (nu stiu daca nu cumva a si aparut) varianta cu postament si clopot de sticla, cred ca va avea un interior alb sau allta culoare, dar si pretul va fi altul si nu stiu cati in Romania, ar fi cumparat varianta asta de ZIL sau altele necunoscute nou, daca nu erau in variante ieftine de 25-26 lei... ???

Nu este greu de facut un interior conform dorintelor; se vopseste usor, se scot/reaseaza piesele care nu sunt tocmai ok asezate/lipite... deci nu vad o asa mare problema in asta.

Mai rau este atunci cand o macheta nu reprezinta chiar dimenisunile sau detaliile unui model real, "tradus" la scara, ca acolo nu prea mai ai ce face.

Asta sa fie baiul ca toate interioarele sunt negre. Forma, dimensiunile, detaliile... astea conteaza la o macheta, fie ea si de 26 de lei!!!

Offline Loris

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #355 : Ianuarie 03, 2014, 11:10:36 p.m. »
Eu am recunoscut mereu ca nu as fi cumparat alte machete, mai scumpe.
Pe de alta parte, nu vad unde era scumpetea in modelarea cu plastic alb a interiorului?
Iar in privinta modificarilor, dle Ovidiu, eu nu am indemanarea dumneavoastra.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16494
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #356 : Ianuarie 04, 2014, 05:26:58 a.m. »
Merci frumos, dar pana nu incerci... ;)
Crezi ca s-a nascut vreunu' invatat? Pana nu strici ceva si pana n-o iei iar de la capat... si tot asa... nu capeti indemanare. ???

Pe de alta parte, nu vad unde era scumpetea in modelarea cu plastic alb a interiorului?
Loris, machetele pentru revista sunt mai slab redate, au interioare negre, detalii mai putine, etc... Atat au cosiderat cei care iau decizii ca trebuie facut la o macheta pentru ca aceasta sa se integreze in pretul de vanzare. Poate ca daca Romania era... Germania, aveam machete mai bine detaliate, dar si puterea de cumparare era alta, ca dovada, colectiile care apar la ei (Opel, Mercedes) si la noi nu... ::)

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
« Răspuns #357 : Ianuarie 04, 2014, 07:53:19 a.m. »
Eu am recunoscut mereu ca nu as fi cumparat alte machete, mai scumpe.

Pt o macheta se foloseste o singura matrita pt toate componentele din plastic opac ( si una pt plasticul transparent). Asa ca toate piesele din plastic pot iesi doar intr-o culoare, si nu cred ca ati fi fost de acord sa fie si sasiul (si tot ce mai e plastic negru) din plastic alb.

Offline NoMad

• Hero Member
  • Mesaje postate: 859
  • colectiile fac viata frumoasa :)
    • NoMadCars
« Răspuns #358 : Ianuarie 04, 2014, 10:20:26 a.m. »
Interesant detaliu, şi eu aveam aceeaşi nedumerire.
o experienţă vizuală plăcută pe http://nomadcars.wordpress.com/