mi-am luat si eu aro spartana, dar poate am fost singurul care nu a fost atent si s-a ales cu o macheta cu defect.... "sasiul" nu se imbina foarte bine cu "caroseria", in partea din spate ramanad un spatiu prin care, daca te uiti atent dintr-un anumit unghi, reusesti sa vezi lumina

. nu cred ca e foarte greu de corectat, dar cum inca nu am desfacut blisterul, nu am umblat nici la macheta... daca reusesc sa strang destui bani de craciun cand o sa merg cu colindul :p, poate o sa imi mai iau o macheta si o sa fiu mai atent ... prima idee care mi-a trecut prin minte cand am vazut ca vine ambalata in cutie de plexic, a fost ca, merge facuta o minidiorama, in genul machetelor din seria james bond, sau al celor Route Bleue IXO Altaya ... in mintea mea vedeam deja un aro cu o platforma de surf deasupra, cu un peisaj ce sa cuprinda peretele din spate si cel lateral dreapta al capacului... iar pe jos pus un "covor de nisip" ... am vazut aroul modificat de domnul Arin Panait, macheta careia i-a vopsit interiorul.. e grozav cat de bine e detaliata macheta DeAgostinisi cat de bine a reusit domnul Arin sa o picteze... de asemenea,am vazut o alta macheta de aro 10 cu roti de spartana, superba si aceea ... poate unul din cei doi artisti reusesc sa puna in practica ideea mea

..m-as apuca sa o fac eu, dar inca mai am de invatat ......