Autor Subiect: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini  (Citit de 230797 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
Re: Discutii Generale - Colectia Masini de Legenda, Deagostini
« Răspuns #280 : Decembrie 19, 2013, 04:20:24 p.m. »
Salutare, Liviu si bine ai venit.

1. Si noi ne bucuram. Cat despre numerele "de umplutura" (dupa cum zic unii), sunt de aceeasi parere cu tine!
2&3. Ar fi o idee, dar pretul ar fi cam mare pentru multi romani, deci nu prea ar avea succes. (Asta daca autobuzele si camioanele nu le scot la 1:72).

Toate cele bune, Daniel!

Offline HAKU

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #281 : Decembrie 19, 2013, 04:23:02 p.m. »
o colectie cu masini 1/18 ar fi ceva foarte interesant si inedit. nu m-as supara sa apara eventual si un Cielo sau Matiz.
insa, asa cum a spus si daniel234, probabil pretul va fi destul de piperat.

tlivius2000

• Vizitator
« Răspuns #282 : Decembrie 19, 2013, 04:47:39 p.m. »
@HAKU
Inedit... la noi...
Sincer sa fiu, ideea nu mi-ar fi venit daca nu-mi aminteam de o colectie din strainatate (Italia). Nu-mi amintesc daca erau tot DeAgostini (voi verifica), dar sistemul/mecanismul era acelasi: primul numar la jumatate de pret, apoi celelalte numere. Primul numar l-am luat si eu la vremea aceea (cca. 2005) si era un VW Beetle verde inchis.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #283 : Decembrie 19, 2013, 04:56:22 p.m. »
Legat de Aro Spartana, am de criticat un singur lucru. La fel ca la ARO 242, roata de rezerva este goala pe dinauntru, iar acest lucru este vizibil. In rest, multe multumiri, domnule Iulian, pentru surpriza placuta.

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #284 : Decembrie 20, 2013, 10:11:09 a.m. »
Azi am luat si eu SpataAna  ;D.
Prima impresie: este o macheta bine realizata (nu prea-i gasesc defecte),
arata foarte bine si culoarea este vesela.
Trebuie sa recunosc ca-mi place si mie acest clopot/capac din plexiglas,
parca arata diferit macheta in el.
Eu am luat macheta de la inMedio Baneasa, mai aveau inca doua care aratau
si ele foarte bine (si macheta dar si cutiuta din plexi).
Urmeaza o sesiune de shoting....

Offline Schumy

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #285 : Decembrie 20, 2013, 12:04:39 p.m. »
Fratilor , rotile sunt geniale + clopotul de plexi.....BRAVO DEAGOSTINI.

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #286 : Decembrie 20, 2013, 05:04:46 p.m. »
Da, si eu am zis la fel ca arata arata bine.
As fi frumos daca ar fi toate in acest "format" de acum inainte  :)

MadManD

• Vizitator
« Răspuns #287 : Decembrie 21, 2013, 12:28:19 a.m. »
mi-am luat si eu aro spartana, dar poate am fost singurul care nu a fost atent si s-a ales cu o macheta cu defect.... "sasiul" nu se imbina foarte bine cu "caroseria", in partea din spate ramanad un spatiu prin care, daca te uiti atent dintr-un anumit unghi, reusesti sa vezi lumina :( . nu cred ca e foarte greu de corectat, dar cum inca nu am desfacut blisterul, nu am umblat nici la macheta... daca reusesc sa strang destui bani de craciun cand o sa merg cu colindul :p, poate o sa imi mai iau o macheta si o sa fiu mai atent ... prima idee care mi-a trecut prin minte cand am vazut ca vine ambalata in cutie de plexic, a fost ca, merge facuta o minidiorama, in genul machetelor din seria james bond, sau al celor Route Bleue IXO Altaya ... in mintea mea vedeam deja un aro cu o platforma de surf deasupra, cu un peisaj ce sa cuprinda peretele din spate si cel lateral dreapta al capacului... iar pe jos pus un "covor de nisip" ... am vazut aroul modificat de domnul Arin Panait, macheta careia i-a vopsit interiorul.. e grozav cat de bine e detaliata macheta DeAgostinisi cat de bine a reusit domnul Arin sa o picteze... de asemenea,am vazut o alta macheta de aro 10 cu roti de spartana, superba si aceea ... poate unul din cei doi artisti reusesc sa puna in practica ideea mea ;) ..m-as apuca sa o fac eu, dar inca mai am de invatat ......

Offline MSM 63

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #288 : Decembrie 21, 2013, 08:50:38 a.m. »
Ai grija cu demontarea machetei , in general toate piesele sunt lipite beton si inainte de orice trebuie demontata bara fata !
In orice lucru rau exista si o parte buna !

Offline Schumy

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #289 : Decembrie 21, 2013, 11:03:50 a.m. »
Am mai zis si o repet si aici, cine vrea sa desfaca aro spartana o sa aibe ceva dificultati.In primul rand trebuie incercat prin porbagajul machetei sa impingeti piciorului suportului de roata de rezerva.Este un sistem asemanator cu cel de oltcit pe spate.In fata daca trageti de bara s-ar putea sa o rupeti si nu cred ca va doriti asta.Daca vreti sa-i scoateti roatile, sa aveti mare grija.Jantele sunt perforate si deci cu mai putina rezistenta, incercati sa le scoateti prin rasucire sau cu o surubelnita sa impingeti partea apropiata de ax prin spatele rotilor.
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2013, 06:19:10 p.m. de Schumy »