Salut,
Numele meu este Liviu (tlivius2000) si colectionez machete 1:43 si cateva 1:18.
Urmaresc de mult timp acest site/forum, dar abia astazi am prins curaj si m-am inregistrat.
Am dat o cautare rapida ca sa evit sa repet alte discutii/propuneri (sper sa nu o fac). ...Macar am evitat sa deschid un topic nou cu propuneri de numere viitoare pentru "Masini de Legenda" - DeAgostini (desi poate s-ar merita).
Doresc sa-mi expun urmatoarele pareri:
1. Ma bucur ca s-a extins colectia Masini de Legenda si sper sa se mai extinda (sper si cu exemplare frumoase). Nu vreau sa deranjez/supar pe nimeni, cine nu agreeaza anumite modele, poate pur si simplu sa nu le cumpere (spun asta pentru cam am mai auzit/vazut comentarii de carcotasi).
2. Propun si sper sa apara vreo colectie (cateva/putine numere), cu machete reprezentative romanesti scara 1:18 (macar de dragul detaliilor). Spun asta pentru ca banuiesc ca DeAgostini are deja licenta pentru modele. M-am gandit la vreo 10 numere cu Dacii, Aro, Oltcit (... intr-adevar clasice romanesti si chiar "de legenda").
3. Camioane si autobuze "de legenda" 1:43 desigur ca m-ar incanta foarte mult, dar stiu ca s-a mai propus/discutat (ca si o eventuala noua colectie).
4. In final, as vrea sa propun urmatoarele modele in numerele viitoare "Masini de Legenda":
- ARO 304 - masina lui Ceusescu (daca vor fi atenti si la detalii cred ca ar fi o macheta foarte frumoasa),
- Cadillac-ul de parada in care mai aparea raposatul.
4'. De fapt... o idee de ultim moment ar fi, o colectie de masini prezidentiale 1:43.
Multumesc pentru atentie,
(sunt curios ce parere au si alti pasionati despre asta)
Liviu