Dragi colegi,
O noua reconditionare a unei masinute din colectia de suflet din tineretea lui NoMad, un camionas SAVIEM produs de Majorette.
Camionul era de culoare alba, cu vopseaua sarita in multe locuri, cu cromajul jentilor sters si fara "accesorii", adica bena sau cisterna sau ce o fi fost, precum si rezervor combustibil si alte dracii ce o mai fi avut pe el in starea lui originala.
Am purces la treaba si am inceput vopsirea. Dupa terminarea vopsirii si cromarii jentilor, mi se parea cam "golas" camionasul...
Am gasit prin piesele mele o bena de la un camion Dodge Matchbox si rezervor si alte dracovenii legate de o punte de la un camionas chinezesc. Partea neplacuta este ca acele piese chinezesti, erau"goale" pe "dos". Le-am "umplut" cu Poxipol. le-am slefuit si acum asteapta vopsirea pe partea cu Poxipol dupa care voi purcede la montarea lor pe caroseria SAVIEM-ului. Bena este provizoriu pusa, pentru efect artistic, urmand s-o fixez definitiv, dupa inca o consultare cu proprietarul, daca doreste fixare definitiva sau sa apelez la banda dublu adeziva pentru "fixarea" benei, in ideea ca poate vrea s-o dea jos de pe camionas.
Cu aceasta ocazie, Cristi te rog spune-mi cum doresti fixarea, definitiva sau cu banada dublu adeziva care sa-ti dea posibilitatea sa dai jos bena?
Iata si ceva poze. Din pacate nu am apucat (am uitat) sa pozez camionasul inainte de reconditionare...
Va continua...