Ehe, am inceput sa le adun de mai demult, insa cel mai dificil a fost in a doua parte a anului 2012 cand nu reuseam sa gasesc machetele rare din colectia Logan.
Politia Rurala mi-a dat batai mari de cap, cu greu am reusit sa o obtin printr-un amic din Franta catuia i-am trimis banii prin virament bancar ca nu avea paypal, apoi cele doua MCV uri (bej si bleu), cele 2 de pompieri (berlina si MCV-ul) Sandero-ul Medicin, cele 2 Feuvert etc.
Ore de cautari intense pe internet pe toate site-urile de specialitate si altele de vanzari online din Franta, Germania...., ore de navigat pe ebay, sute de participari la licitatii, negocieri, dezamagiri din cauza unor licitatii pierdute sau anulate, colete primite cu intarziere, am avut 2 colete cu probleme (unul din care macheta a fost sustrasa in tranzit iar alta care nu a mai fost trimisa desi plata era efectuata) si multe alte peripetii.
Ultimele 2 machete le-am luat anul trecut, dupa ce au fost lansate.
Acum mi-e simplu sa adaug machetele ce se mai produc.
Nu mai zic de modificarile facute de colegii de pe forum - alte zeci de ore de discutii pe marginea proiectelor.
Eu zic ca daca exista o pasiune mare care este sustinuta si financiar in 2-3 ani se poate forma o coletie ~90% completa.