Autor Subiect: LAMBORGHINI  (Citit de 65710 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
Re: LAMBORGHINI
« Răspuns #40 : August 17, 2013, 11:50:41 p.m. »
Superba macheta...inca 2-3 d-astea si ma apuc de strans Lambo...nu de alta dar si eu sunt fan :)

PS: Dilema(in special pt Tzucu): Care e cea mai detaliata Lambo Countach (ca producator)...nu de alta dar asta e prima mea jucarie de suflet si o vreau cat mai mare...pana ajung la cea reala :))

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16493
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #41 : August 18, 2013, 12:27:23 a.m. »
Depinde si cati bani esti dispus sa investesti intr-o macheta...!

Offline TzucuNY

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #42 : August 18, 2013, 04:24:18 a.m. »
Law, în curând o să vezi un Lamborghini Miura de la Kyosho, atunci poți face o comparație între a mea și cea a lui Adi produsă de AutoArt. Eu prefer Kyosho, dar ambele sunt superbe. Oricare ti-ai alege, tare mult m-as bucura sa vad cateva postari cu Lamborghini de la tine.
« Ultima Modificare: August 18, 2013, 05:45:52 a.m. de TzucuNY »

Offline andrei006

• Full Member
  • Mesaje postate: 183
« Răspuns #43 : August 18, 2013, 11:07:32 p.m. »
Law se referea la Countach, nu la Miura :) . Cel mai detaliat Countach la scara 1:18 este produs de autoart. Costa cam 160-170 e si nu prea isi merita pretul. La aproape jumatate de pret gasesti modelul produs de kyosho, care arata foarte bine. A pus tzucuny poze cu una din versiuni in primul post :)

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #44 : August 19, 2013, 12:21:35 a.m. »
Andrei, eu faceam o comparatie generala intre AutoArt si Kyosho. Ziceam ca in curand o sa am o Miura de la Kyosho si apoi poate face o comparatie intre cei doi producatori.
Law, uite aici Countach-ul de la AutoArt. Mi se pare aproape identic cu cel care il am eu de la Kyosho. Precum zice Andrei, costa aproape de doua ori mai mult. Nu arunca banii degeaba, ia-ti unul de la Kyosho.

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #45 : Septembrie 08, 2013, 03:30:23 p.m. »
Lamborghini Miura - Kyosho 1:18

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16493
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #46 : Septembrie 08, 2013, 05:05:32 p.m. »
Andrei, eu faceam o comparatie generala intre AutoArt si Kyosho. Ziceam ca in curand o sa am o Miura de la Kyosho si apoi poate face o comparatie intre cei doi producatori.
Law, uite aici Countach-ul de la AutoArt. Mi se pare aproape identic cu cel care il am eu de la Kyosho. Precum zice Andrei, costa aproape de doua ori mai mult. Nu arunca banii degeaba, ia-ti unul de la Kyosho.
Scuze de interventie, dar dupa parerea mea, KYOSHO este peste AA ca si detalii, judecand la scara 1/43. Cred ca si la scara 1/18 este cam la fel si poate de aceea un AA este mai ieftin.

cred

• Vizitator
« Răspuns #47 : Septembrie 09, 2013, 02:47:06 p.m. »
Superb acest Miura, este unul dintre cele mai frumoase Lamborghini ever !
Macheta pare bine detaliata, interiorul arata foarte bine in acea culoare...

Offline andrei006

• Full Member
  • Mesaje postate: 183
« Răspuns #48 : Septembrie 09, 2013, 07:07:30 p.m. »
Scuze de interventie, dar dupa parerea mea, KYOSHO este peste AA ca si detalii, judecand la scara 1/43. Cred ca si la scara 1/18 este cam la fel si poate de aceea un AA este mai ieftin.

vorbesti prostii. kyosho a stat intotdeauna mai prost la finisaje. la unele modele e mai rentabil pentru ca are raport calitate/pret mai bun, dar in general autoart este lider la clasa premium. la modelul asta, machetele sunt asemanatoare si probabil diferenta o face paleta de culori. Aici vorbesc strict de 1:18. Am avut prea putine tangente cu 1:43 asa ca nu ma pronunt.
Frumoase pozele. Eu inca nu am acest model in colectie, insa probabil voi adauga unul cat de curand, fie jotta fie miura.

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #49 : Septembrie 09, 2013, 07:13:37 p.m. »
Superbitati pe 4 roti!