Autor Subiect: LAMBORGHINI  (Citit de 65707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
Re: LAMBORGHINI
« Răspuns #230 : Aprilie 16, 2014, 09:02:20 p.m. »
Și ale mele, îmi plac tare mult Lamborgini-urile clasice. Urraco ăsta nu e cel mai frumos model în poze, dar macheta arată tare bine în realitate, îmi imaginez cât de superb poate fi și modelul 1/1.

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #231 : Aprilie 16, 2014, 09:53:59 p.m. »
Iti dai seama ca si modelul 1/18 ar arata bestial. Asteptam sa-l vedem si pe ala, domnu' Tzucu!

Foarte frumoasa, culoarea e mortala!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #232 : Aprilie 16, 2014, 09:56:18 p.m. »

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #233 : Aprilie 17, 2014, 04:04:28 a.m. »
Lamborghini Bravo - Minichamps 1/43

Lamborghini Bravo a fost un concept proiectat de Marcello Gandini de la Bertone, pentru Lamborghini. Acesta a fost prezentat pentru prima oară în 1974, la Salonul Auto de la Torino.

Bravo a fost conceput pentru a prezenta idei pentru succesorul lui Urraco. Prototipul complet functionabil a avut un motor de 3L, V8, care dezvolta 300 CP. A fost testat aproape 168,000 mile (270,000 km) înainte de a fi pus în muzeul Bertone. Acesta nu a fost niciodată pus în producție, dar multe caracteristicile lui au fost inspirate de Countach, inclusiv caracteristicile unghiulare și dispunerea ferestrei. Interiorul nu a fost mai mult decât ceea ce a fost abia necesar pentru a conduce vehiculul.

Masina a fost vândută la licitație cu €588,000, la Villa d'Este (Italia), pe 21 mai, 2011. Bravo a fost singura masina de la Muzeul Bertone care a fost reconditionată.

Mai multe poze + un clip - http://www.carstyling.ru/en/car/1974_lamborghini_bravo/

Offline RedHorse

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #234 : Aprilie 17, 2014, 04:27:36 a.m. »
Nu ma prind, a avut sau nu stergatoare?
« Ultima Modificare: Aprilie 17, 2014, 03:35:09 p.m. de RedHorse »

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #235 : Aprilie 17, 2014, 08:01:19 p.m. »
Foarte faina.

Tzucu, ce te-a lovit cu Lamborghini? Masina capitalista, tovarase... hummmer
 :)

Cand trec pe la tine o sa raman cu gura cascata ce bunatati ai acolo!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #236 : Aprilie 17, 2014, 08:29:34 p.m. »
RedHorse, fiind concept car, nu a avut ștergătoare și nici oglinzi retrovizoare.

Remus, de câțiva ani îmi tot promiți că o să vii în vizită. Acum am guest bedroom, am Dacie, am machete R12 (și câteva Lambo), o să te simți ca acasă. ;) Lovitura Lamborghini am primit-o când le-am văzut în surprizele Turbo. Este natural să am și o colecție de machete Lamborghini. :)

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #237 : Aprilie 18, 2014, 06:22:21 p.m. »
Lamborghini Diablo Roadster - Minichamps 1/43

De obicei imi plac machetele Minichamps, dar asta lasa de dorit. ??? Bara din fata e una cu caroseria, interiorul negru e simplu, fara detalii vopsite, iar in spate nu are inscriptia Lamborghini, VT si taurul. In schimb jantele sunt frumos redate, semnalizatoarele (de Dacia 1300 :D) si stopurile arata bine, nu se vad niturile. Tevile de esapament sunt frumos cromate si cu gauri, arata foarte bine.
Minichamps este singurul producator high-end care face roadster-ul. Varianta coupe o sa o iau pe cea produsa de AUTOart.

cred

• Vizitator
« Răspuns #238 : Aprilie 20, 2014, 04:06:18 p.m. »
Diablo, o masina exceptionala ! Si nici macheta nu arata rau :)

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #239 : Aprilie 21, 2014, 08:00:01 p.m. »
Lamborghini Murciélago 40th Anniversary Edition - AUTOart 1/43

In 2004, pentru a comemora aniversarea de 40 de ani, Lamborghini a produs o serie speciala a modelului Murciélago, limitata la 50 de bucati. Imbunatatiri peste vehiculului standard au inclus o culoare speciala "jade-green", detalii din fibra de carbon, jante "gun-metal" cu anvelope Pirelli P-Zero, un sistem de evacuare diferit si o placa numerotata pe interiorul lunetei. Interiorul avea o tapiterie din piele unicata.
Cat despre macheta...la pozele sa vorbeasca. :)