Autor Subiect: Dacia Exqpo  (Citit de 36594 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
Re: Dacia Exqpo
« Răspuns #80 : Februarie 09, 2014, 03:45:47 p.m. »
Frumos !

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #81 : Februarie 09, 2014, 03:59:40 p.m. »
Îmi place poza cu cei doi papuci.

Offline Bisshoqp

• Full Member
  • Mesaje postate: 207
  • Urăsc oamenii care urăsc oameni.
    • Bisshoqp Exqpo
« Răspuns #82 : Februarie 09, 2014, 10:48:45 p.m. »
   Vă mulţumesc pentru aprecieri!
Colecţia mea - Bisshoqp Exqpo

„Un colecţionar respectă alt colecţionar, indiferent de numărul sau de calitatea machetelor.”

Offline Bisshoqp

• Full Member
    • Bisshoqp Exqpo
|1981| Dacia 1304 Pick-Up HD DeAgostini
« Răspuns #83 : Februarie 10, 2014, 12:14:13 a.m. »
Dacia 1304 Pick-Up HD (1981) – DeAgostini

Odata cu iesirea pe poarta fabricii a modelului 1304, inginerii de la Dacia au primit ordin "de sus" sa creeze un model pentru export. Interesul tarilor comuniste de a vinde produsul tarilor capitaliste era mare, asigurandu-se astfel fluxul de valuta necesar oricarei tari, fie ea si comuniste.
   S-a dorit crearea unei versiuni care sa aiba o capacitate de transport in bena mai mare. Acest lucru se putea face prin modificarea suspensiei dar sarcina maxima de transport era limitata si de incarcarea pe pneurile spate, asdar s-a luat decizia de a dubla rotile spate.
   S-a imprumutat o pereche de jante de la o utilitara veche de prin curtea fabricii si s-au dotat cu un rand dublu de anvelope standard de model 1304 iar sarcina maxima a crescut pana la 1500 kg. Pentru caroserie s-au creat niste aripi din material plastic care veneau prinse dupa decuparea pasajului spate, astfel ca nu era nevoie sa se modifice matrita aripilor spate. Garda la sol a fost marita si ea cu 5 cm pentru a face fata unui teren mai dificil. Varianta a primit numele de Dacia 1304 HD (Heavy Duty).
   Motorizarea propusa a fost aceea de 1577 cmc.
Masina a fost dotata suplimentar cu o pereche de faruri de ceata pe fata, pozitii portocalii, o structura diferita asezata in spatele cabinei si un sistem de prindere pentru asigurarea suplimentara a incarcaturii. La interior erau prezente tetiere pentru scaune precum si un radio "de import".
   Din pacate s-a construit un singur prototip iar Dacia a decis sa exporte doar varianta clasica de 1304 care se gaseste si la noi. Poate ca acest prototip ar fi avut succes.

Autor: AdyAero || Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Maşinuţa este modificată de AdyAero pentru concursul Papucul Fermecat organizat de Miniauto, unde a ocupat locul 5 din 12.
   Urmatoarele poze îi aparţin lui AdyAero şi scot în evidenţă o parte din modificările aduse machetei.

Made by AdyAero

„Un colecţionar respectă alt colecţionar, indiferent de numărul sau de calitatea machetelor.”

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #84 : Februarie 21, 2014, 11:17:31 p.m. »
sicner nu am auzit de treaba asta cu Heavy Duty, insa parca da mai bine, in stilul ala american...

Offline bz58bcr

• Hero Member
  • Mesaje postate: 675
« Răspuns #85 : Februarie 22, 2014, 12:36:45 a.m. »
Frumoasa modificare. Am participat si eu la acel concurs cu un papuc rosu, dar nu mai tin minte locul ocupat :D
Ai cumparat-o de la AdyAero?

Mie imi place cum arata cu punte dubla spate.

Offline Bisshoqp

• Full Member
    • Bisshoqp Exqpo
« Răspuns #86 : Februarie 22, 2014, 10:38:59 a.m. »
sicner nu am auzit de treaba asta cu Heavy Duty...

Autor: AdyAero || Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Frumoasa modificare. Am participat si eu la acel concurs cu un papuc rosu, dar nu mai tin minte locul ocupat :D
Ai cumparat-o de la AdyAero?

Mie imi place cum arata cu punte dubla spate.

Da am cumpărat-o de la AdyAero. Papucul tău mi se pare ca ieşit pe 7...

Maşinuţa arată foarte bine, nu doar puntea dublă, ci absolut toate modificările... Dar cel mai mult îmi place povestea cu care vine la pachet!
« Ultima Modificare: Martie 08, 2014, 11:06:14 p.m. de Bisshoqp »

Offline Bisshoqp

• Full Member
    • Bisshoqp Exqpo
|2006| Dacia Logan Van Eligor
« Răspuns #87 : Martie 08, 2014, 11:08:27 p.m. »
Dacia Logan Van (2007) – Eligor

Modelul Dacia Logan VAN se bazează pe platforma mecanica Logan MCV. Acest model a înlocuit bătrânul Pick-Up. La exterior modelul seamăna foarte mult cu MCV-ul, iar interiorul a fost reamenajat pentru o masă utilă de 800 kg și un volum util de 2500 litri. Ca noutate pentru Dacia este prezența airbag-urilor pentru torace. Prețul pentru acest model este estimat în jurul intervalul 6700-8800 euro cu toate taxele incluse.

Sursa: Wikipedia

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»|&|««««««««««««««««««««««

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #88 : Martie 09, 2014, 11:16:54 a.m. »
ce mult imi plac machetele de la Eligor, sunt super frumoase! Prost am fost cand am ratat Loganul normal si cel Prestige la 50lei amandoua!

Offline Bisshoqp

• Full Member
    • Bisshoqp Exqpo
« Răspuns #89 : Martie 09, 2014, 10:44:27 p.m. »
   La banii ăia merita să le iei.