Autor Subiect: Regulament COLECTII PERSONALE  (Citit de 5162 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Schumy

  • Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1733
Regulament COLECTII PERSONALE
« : Iunie 16, 2013, 01:25:51 p.m. »
REGULAMENT PREZENTARI PERSONALE


1. Prezentarea trebuie sa includa cateva fotografii reprezentative ale masinii reale si minim 4-5 fotografii ale machetei in sine, plus informatiile aferente.

2. Nu este permisa postarea unei machete in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita. In cazul postarilor cu topic corelat, se permite afisarea unei poze si a unui link catre topicul principal al prezentarii.

3. Prezentarea unei machete trebuie sa includa un volum minim de informatii despre model si producator. Astfel, vom evita intrebarile de genul “de cine e produsa, la ce scara este”, etc.
 
4. Este obligatoriu ca fotografiile facute machetei postate sa fie realizate personal, si macheta sa fie inca parte a colectiei personale. Imaginile copiate de pe internet sunt permise doar in cazul in care ati achizitionat ceva nou si vreti sa va "laudati" inainte ca modelul sa poposeasca pe raftul personal - dar nu mai mult de 2 poze.

5. Fotografiile de o calitate foarte slaba,  facute cu telefonul sau la o sursa de lumina proasta nu sunt permise si vor fi eliminate. Fotografiile care nu corespund calitativ vor fi sterse.
 
6. Este recomandat ca postarea de fotografii sa se faca prin intermediul site-urilor de gazduire foto (ex. Photobucket, Imageshack, Picassa etc). Recomandarile site-urilor pt “photosharing” ar fi urmatoarele:

- photobucket
- flickr
- slickpic
- imgbox

Atentie! Strict interzis sharing-ul cu 99poze.ro. Acestea vor fi sterse automat. E un site care contine material pornografic, spyware si adaware.

7. Postarea pe topicul "Ce ti-ai mai luat nou si urmeaza sa-ti ajunga?" se va face cu una , cel mult 2 poze a unei machete ce urmeaza sa ajunga in colectia personala si nu cele care deja au ajuns in colectia personala.

8. Regulamentul General al acestui forum ramane suveran asupra regulamentui de prezentari. Nici aici nu se permit jigniri, limbaj ofensator sau orice fel de abuz. Administratorii/moderatorii au dreptul de a filtra/corecta/sterge orice prezentare care nu corespunde acestor Regulamente.
« Ultima Modificare: Decembrie 30, 2022, 11:50:12 p.m. de OLECO »