Autor Subiect: Surprize Turbo  (Citit de 19308 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

MadManD

• Vizitator
Re: Surprize Turbo
« Răspuns #30 : Iulie 05, 2013, 12:20:11 a.m. »
surpriza #124 BMW  fără 318 imi lipseste si mie, e ultima lisa dintre raritati .. si problema n-ar fi cei 10-15$, ci faptul ca nu se gaseste ... adun turbo de 3 ani si n-an dat peste ea inca.. app, mai este o versiune de #124, acum nu stiu daca e raritate, greseata de tipar sau doar intamplare, dar e un model care are desenat ca un dreptunghi... initial am crezut ca a fost desenata de vreunul dintre fostii colectionari de la care am mai cumparat, dar am regasit apoi poza cu ea la rusi, si stiu ca mai e si laurian care o are in varianta aia... de am timp zilele urmatoare o scanez si ti-o arat ...

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #31 : Iulie 05, 2013, 01:34:32 a.m. »
Offfff de ce nu zici nimic?? Găsisem una la un rus cu $10...Dacă mai văd una te anunț. Cât despre cea cu dreptunghiul înconjurul scrisului BMW, am crezut și eu că e măzgălită de un copil, dar am văzut mai multe identice, deci e o altă variantă a surprizei. Nu e scumpă, asta pentru că mulți colecționari nu realizează că e altă variantă și nu e căutată. Pe cea a lui Laurian i-am găsit-o eu la un rus, a călătorit până la New York și apoi a ajuns la Ploiești. Pune o poză, că nu o am, cu toate că am avut vreo două dat le-am dat. Dacă oficiul național de colecționari al surprizelor Turbo iau o decizie oficială că e o altă variantă, atunci îmi iau și eu una. :-\

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #32 : August 14, 2013, 09:02:18 p.m. »
Superbe!
Amintiri din copilarie! Ce miros apetisant aveau! Aveam dubluri si urmaream schimburi, abia asteptam sa fac rost de bani pentru alte 2-3 gume. Ce vremuri, cu Ulker Final,Lazer, Cincin si Turbo.Cred ca am si eu cateva bucati pe undeva in pivnita. :P
Este o reala placere sa citesti povestile si sa urmaresti topicul!
« Ultima Modificare: August 14, 2013, 09:21:24 p.m. de GOLF_GOLF »
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Mihai

• Vizitator
« Răspuns #33 : August 17, 2013, 08:30:11 a.m. »
impresionanta colectie de surprize Turbo . Cam cat ar valora seria a 2-a si a 3-a completa ? Le am pe ambele si le-as da viteza :) Sunt impecabile toate ,pastrate foarte foarte bine , ca noi .

Le pun pe Ebay oricum. Poate imi mai iau vreo 3-4 machete pe ele :)) daca ziceti ca sunt asa de cautate ...

« Ultima Modificare: August 17, 2013, 01:21:29 p.m. de Mihai »

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #34 : August 17, 2013, 04:52:30 p.m. »
Multumesc pentru aprecieri Mihai. ;D Din pacate cele care le ai tu sunt comune, seria a 2-a nu valoreaza mai mult de $20-$30 iar a 3-a $10-$20. Surprizele cautate sunt cele 1-50, daca o aveai pe asta completa iti luai mai mult de 3-4 machete dinalea cum iti plac tie. ;)

Mihai

• Vizitator
« Răspuns #35 : August 17, 2013, 06:37:58 p.m. »
Seria 1 era rara deja cand aparuse seria 2 . Mai tin minte multe surprize Turbo din seria 1 revazandu-le la tine , dar nu le-am luat pe-atunci pt ca stiam ca nu pot strange toata colectia . oricum la 10-20 $ nu merita sa le dau pt ca pt mine fiecare in parte reprezinta o perioda din copilarie si ma leaga de ele multe amintiri frumoase. Daca gasesc vreun nebun rus care sa dea peste 100 de lire le dau, dar daca nu raman prin casa :)

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #36 : August 17, 2013, 07:52:15 p.m. »
Cred că ar fi mai bine pentru tine dacă le ții, o să regreți mai încolo dacă le vinzi.

Mihai

• Vizitator
« Răspuns #37 : August 17, 2013, 08:14:54 p.m. »
stiu si eu, oricum daca toate seriile fac vreo 100-200 $ maxim cu exceptia primeia care e f f rara , asta inseamna ca ea ar valora undeva spre 4-4500 $ ? :) tb sa fii putin sarit sa dai pe niste surprize atat. eu pt 4-500  n-as avea regrete sa le dau   :) . oricum probabil ca nu le voi da , asa ca am sa le pastrez cat pot de mult .
« Ultima Modificare: August 17, 2013, 08:17:43 p.m. de Mihai »

Offline TzucuNY

• Hero Member
« Răspuns #38 : August 18, 2013, 05:42:06 a.m. »
Seriile Turbo Rus fac vreo $1000 fiecare ($10 surpriza) si mai sunt cateva serii scumpe, seria completa se apropie de $10,000, si nu glumesc. Sa stii ca sunt mai multi sariti care au seriile complete sau aproape complete. Pe site-ul asta sunt 246 de colectionari dintre care 100+ au peste 1000 de surprize Turbo. ;) http://list.turbogum.com/

pupucaz

• Vizitator
« Răspuns #39 : Februarie 18, 2014, 06:59:19 p.m. »
Foarte frumos ce prezinti tu aici. Foarte multi dintre colectionarii de machete pe care ii cunosc, au trecut la inceput prin febra "Turbo". Am toate seriile complete, in afara de 1-50 la care mai am de lucru.