Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 162738 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #960 : Decembrie 21, 2014, 05:11:25 p.m. »
Ms! Prelata este de la un alt camion, Mercedes parca!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #961 : Decembrie 21, 2014, 05:12:02 p.m. »
Felicitari :)
Cu prietenie, Paul.
Multumesc Paul!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #962 : Decembrie 21, 2014, 05:14:02 p.m. »
Litoreta Tv 12F

http://arin.panait.net/litoreta-tv-12f/
Pregatirea pentru sezonul turistic estival 2015 este in toi in Atelierele PanArin. La ordinul guvernatorului va fi realizata o flotila de vehicule estivale necesare pentru transportul afluxului de turisti estimat la circasiceva in vara care vine. Sa speram ca vom reusi sa realizam si trenuletul de vacanta bazat pe autoturismul de teren ARO M 461, masinuta care ne-a incantat unor dintre noi copilaria!

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1866
« Răspuns #963 : Decembrie 22, 2014, 02:23:11 p.m. »
Interesantă realizare, nu am mai văzut așa ceva pana acum.
Felicitări pentru macheta domnule Panait!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #964 : Decembrie 22, 2014, 03:27:16 p.m. »
Interesantă realizare, nu am mai văzut așa ceva pana acum.
Felicitări pentru macheta domnule Panait!
Va multumesc!

Paul

• Vizitator
« Răspuns #965 : Decembrie 22, 2014, 03:48:35 p.m. »
Acum, ca e sfirsit de an iti doresc SANATATE si sa ne mai bucuri retina cu realizarile tale de exceptie ;)
Cu multa prietenie, Paul
Sarbatori cu bine si bucurie-n suflet pt. tine si toti cei dragi ai tai ;D
Ne "auzim" dupa 5 Ian. 2015 !

Offline cypylix

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1576
« Răspuns #966 : Decembrie 22, 2014, 04:12:26 p.m. »
Felicitari pentru realizari domnule Panait. Bine gandite si frumos realizate toate machetele.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #967 : Decembrie 22, 2014, 06:53:50 p.m. »
Foarte interesant TV-ul. Cu adevarat estival!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #968 : Decembrie 22, 2014, 10:21:03 p.m. »
Fiecare generație își are nostalgicii ei. Eu cred ca ați reușit sa bucurați multi dintre ei prin personalizarea multor machete. Si aceasta macheta "Litoreta" e pentru cei care înțeleg farmecul acelor timpuri.
Pentru multi colecționari e ușor azi , vad un "Muscle car" in cine stie ce film , intra pe net si in doua săptămâni macheta e in mana lor. Pentru o parte din cei trecuți de prima tinerețe asemeni noua a tine in mana o macheta la scara a unui autovehicul romanesc era de neimaginat înainte de anii 90.  Rememorarea unor vremuri ciudate si grele dar care au avut partea lor de farmec e un lucru bun. Putin farmec ... dar farmec. Sunt vremuri de trista amintire in care lista a ceea ce era interzis e cumplit de lunga si poate de aceea ce era permis are un "gust" aparte.   Eu voi rămâne un admirator al modului in care reușiți sa reproduceți la scara parte din istoria autovehiculului romanesc. Nu au fost cele mai fiabile mașini, poate nici cele mai moderne din epoca dar mai bine de jumătate din viata am petrecut printre ele si personal voi continua sa colecționez "Automobilul Romanesc" ca si tema cu mare ardoare. Sărbători Fericite !
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2014, 10:29:06 p.m. de buruceagga »

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #969 : Decembrie 23, 2014, 09:13:09 a.m. »
 A fost un an fructuos pentru marca Prognosis si atelierele PanArin, cu proiecte interesante si modificari de machete unicat: Seria de Bucegi cu toate tipurile de carosari importante, in premiera in aceasta interpretare, poiectele Roman transport butelii, Pompierii (autospeciale APCT,ATI, APCA), cisterna Peco, basculanta, Atelier Intreventii, gunoiera cu container,stropitoarea, ultima ambulanta Dacia, TV litoreta, Transafricana, versiunile de utilitare, interventii, drezina sau microbuz, Rocar 40s in premiera, camionul DAC si lista mai poate continua. Doar cu greu s-ar putea alege primele 3 preferate.

Sarbatori fericite, La multi Ani, Sanatate si putere de munca va doresc si pentru 2015, ca idei si solutii aveti mereu! Sa ne delectati in continuare cu realizarile noi dar si cu modificarile aduse miniaturilor la scara romanesti!

PS:
Mai inainte colegul burceagga a sintetizat foarte frumos.
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0