Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 163658 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16547
  • OLECO ESTE UNIC !
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #910 : Octombrie 20, 2014, 02:31:57 p.m. »
Ahaaa, ham inteles! :D

Offline MSM 63

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #911 : Octombrie 20, 2014, 08:58:59 p.m. »
Super ! Felicitari Arin  ;)
In orice lucru rau exista si o parte buna !

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
« Răspuns #912 : Octombrie 21, 2014, 06:32:02 a.m. »
Arin, ai scos o noua capodopera! Nici nu imi vine sa cred ce bine ti-a iesit. Proportiile sunt excelente, balans general vizual foarte bun atat la buceag cat si la cisterna. Accesoriile sunt de vis, asta este o piesa deosebita.

Daca ar fi sa carcotez putin, poate la urmatorul camion, sa ai grija capota si cabina sa fie cat mai finisate, drepte ca sticla, ca vopseaua lucioasa e neiertatoare, arata tot!

Te felicit pentru asa o realizare!
Da Remus, ai perfecta dreptate. Aceasta este cabina nr. 2 relizata de mine si in perioada in care eram destul de istovit dupa boala. Cabinele vin din printer foarte ridate. Este foarte mult de munca la slefuit. Cele facute ulterior au iesit mai bine! Le voi prezenta in curand.
Multumesc pentru aprecieri!

Offline Costa78

• Hero Member
  • Mesaje postate: 767
« Răspuns #913 : Octombrie 21, 2014, 09:13:32 p.m. »
Nu pot sa nu remarc remorcile, care au iesit foarte bine!
Preferatul meu pana acum, ramanea Buceagul de armata.
Asteptam prezentarile celorlalte modele.
Cainele moare de drum lung, iar prostul,... de grija altuia

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #914 : Octombrie 27, 2014, 01:25:04 p.m. »
Camionul SR 114 02 http://arin.panait.net/camionul-sr-114-02/

Primul camion SR 114 Bucegi facut pentru export, este gata sa iasa pe poarta fabricii de camioane SRS Steagul Rosu Sloboxia. Macheta este realizata din combinarea tehnicii de traforare in forex cu cea de printare 3D, asigurata de RoboFun Romania.

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #915 : Octombrie 28, 2014, 11:30:19 a.m. »
http://arin.panait.net/sr-114-cisterna-peco/
Potrivit indicatiilor de partid si de stat, pentru omologarea masinii trebuiau executate cateva adaugiri. Fapt care s-a si implinit.
Astfel s-au adaugat:

teava de esapament frontala sub bara
stegulete negre cu litera P alba, pe tijele “distantoare”
evident tijele distantatoare
lampa triunghiulara de pe plafon, ca doar tracteaza remorca… pe departe cea mai migaloasa operatiune, mai ales ca triunghiul este mobil.
inscris “INFLAMABIL” pe bara si la remorca
Sper ca acum sa primeasca avizele de la pompieri!

Offline NoMad

• Hero Member
  • Mesaje postate: 859
  • colectiile fac viata frumoasa :)
    • NoMadCars
« Răspuns #916 : Octombrie 29, 2014, 09:57:14 a.m. »
Exceptionala replica, felicitari, toate acele adaugiri si detalii uitate mi-au revenit acum in minte. Teava de esapament frontala sub bara, asta ma intriga in copilarie, la fel si lampa in forma de triunghi...
o experienţă vizuală plăcută pe http://nomadcars.wordpress.com/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #917 : Octombrie 29, 2014, 01:39:16 p.m. »
Am uitat ladita de nisip rosie pe aripa spate... o fac azi

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #918 : Octombrie 30, 2014, 07:28:03 p.m. »
CT 02 GKJ http://arin.panait.net/ct-02-gkj/

Astazi am iesit din priza BUCEGI pentru o zi de amintiri… Nostalgia m-a cuprins aseara cand am desfacut coletul din Germania. Stiam ca aduce ceva ce imi doream de mult. Cea mai indragita dintre masinile pe care le-am avut. Un CITROËN C15 rosu ca focul.
Asadar am trecut la fapte pentru a transforma macheta de jucarie in ceea ce trezea amintiri in mintea mea. Am sters inscrisurile de pe ea si am analizat ce trebuia sa modific. Masinuta era practic o jucarie, mai putin o piesa de colectie. Avea oglinzile lipsa si un decupaj patrat in geamuri acolo unde trebuiau sa fie oglinzile. Fara discutii, prin metode specifice, am decupat geamurile ciudate si am montat alte geamuri intregi. Am montat de asemeni si un stergator de parbriz adecvat. La faruri am vopsit partea de semnalizare exact asa cum era la masina mea. Am facut chedere la toate geamurile si la duba am imitat separatorul de geamuri, pentru ca unul din ele culisa pentru aerisire.

Lampile din spate au fost si ele colorate corespunzator. Dintr-o toba de Dacia DeAgostini am facut esaparea. Am suflat jantele cu argintiu. La interior am adaugat podea unde lipsea si am facut cutia de mascare dintre scaune, pe care am montat schimbator de viteze si frana de mana. Am confectionat si canapeaua din spate si apoi am vopsit in doua nuante de gri interiorul, asa cum era in realitate. Am scos girofarul si dupa ce am acoperit gaura ramasa am revopsit plafonul. Din bolduri si oglinzi printate 3D la RoboFun, am facut oglinzile cu brate mari asa cum avea masina originala. La final am inscriptionat numerele de inmatriculare. Masina mai avea niste inscrisuri cu capacitatea de carat si alte informatii utilitare, dar pe care le voi printa cand va sosi noua imprimanta laser intrucat au litere foarte mici si trebuie rezolutie buna la printare, pe care LexMark-ul meu vechi nu o poseda.

Offline Costa78

• Hero Member
  • Mesaje postate: 767
« Răspuns #919 : Octombrie 30, 2014, 09:19:19 p.m. »
Nici din 100 de incercari nu stiam ca asta e Citroen...
Si,.. uite ca nu mai e jucarie acum!
Da' "Zambilica", ce model de Skoda era?
Cainele moare de drum lung, iar prostul,... de grija altuia