Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 162806 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #820 : Iulie 12, 2014, 03:33:20 p.m. »
Si mie imi place camionul asta. Felicitari si multa sanatate !!!

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #821 : Iulie 13, 2014, 03:14:38 p.m. »
Nenea Arin, faceți vă rog o poză de grup cu camioanele, cred că ar fi de mare efect. :)

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
« Răspuns #822 : Iulie 13, 2014, 06:24:35 p.m. »

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #823 : Iulie 13, 2014, 07:50:29 p.m. »
Colectia de unicate de la Slobozia

Cine ma cunoaste ma stie. Toata viata mi-am intors capul dupa camioane sexy si dupa femei de marfa. Sau invers? Cine mai stie! Oricum la varsta mea merge si asa! Deci zis si facut. Am trimis dupa un transport agabaritic de motorina cu gust puternic si amarui si pe fondu’ tensiunii scazute la priza din sufragerie, am concocat soferii la sedinta foto. Sub sloganul “Camionagii din toata sufrageria uniti-va”, cisternari, brigadieri, frigoriferi, constructori, petrolisti, toata lumea s-a adunat pe platoule de fotografiere. Era cazul de poza de grup, aglomeratie mare, oglinda la oglinda,  cu mic cu mare, de la primul la ultimul camion din colectia Prognosis de Sloboxia, au sarbatorit impreuna impliniriea unui (ce mai conteaza ce, daca e de sarbatorit, sarbatorim) de impliniri matrete. Inceput timd cu un camion in urma cu doi ani. Era insa infectat cu un virus patologic si iata-ma bolnav de camionagism cronic acut in faza terminala. Nu mai am mult, sunt cronicizat! In rest numai de bine.

Vorba chinezului: Hit The Road Jack

Pentru ca sunt vreo 48 de poze, va invit sa le vizionati linistiti aici http://arin.panait.net/camioanele-mele-2/
Multumesc pentru like pe blog!

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #824 : Iulie 13, 2014, 08:53:04 p.m. »
Cum spune si  TzucuNY, era si timpul pentru niste fotografii de grup!

Deosebita colectia de camioane, plina de miniaturi la scara a unor modele care au facut istorie, multe modificari, unicate,  o colectie superba, diversificata de camioane estice dar si vestice!
Felicitari!

Yeah,  You Rock!
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #825 : Iulie 13, 2014, 10:12:11 p.m. »
Se pot spune vorbe mari care sa ridice in slavi "Marile Realizari" , se pot spune vorbe de circoteala cum ca unele machete .... Dincolo de ele ramane pasiunea si dedicația catre un crez. Istoria auto din Romania, modelismul si machetele replica la scara. O parte a ei faurita in atelierele de la Solboxia la scara 1/43 va ramane in primul rand in memoria noastră colectiva a celor ce urmarim pe forum sau pe blogul lui Arin. Sper din toată inima sa existe cineva care sa ia colectia si sa o expuna pentru  copii noștri Fie ca si prin aceasta sa nu uite o parte a istoriei noastre cu bune si cu rele. Apoi imi doresc ca cei care vor privi colectia sa se apuce la rândul lor de colecționat machete ...
Vise taica nu ?  :)
« Ultima Modificare: Iulie 13, 2014, 10:48:48 p.m. de buruceagga »

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #826 : Iulie 14, 2014, 11:22:12 a.m. »
Se pot spune vorbe mari care sa ridice in slavi "Marile Realizari" , se pot spune vorbe de circoteala cum ca unele machete .... Dincolo de ele ramane pasiunea si dedicația catre un crez. Istoria auto din Romania, modelismul si machetele replica la scara. O parte a ei faurita in atelierele de la Solboxia la scara 1/43 va ramane in primul rand in memoria noastră colectiva a celor ce urmarim pe forum sau pe blogul lui Arin. Sper din toată inima sa existe cineva care sa ia colectia si sa o expuna pentru  copii noștri Fie ca si prin aceasta sa nu uite o parte a istoriei noastre cu bune si cu rele. Apoi imi doresc ca cei care vor privi colectia sa se apuce la rândul lor de colecționat machete ...
Vise taica nu ?  :)
La cat ma simt de rau, multe zile nu mai duc povara acestui taram. Cel mai probabil ca daca voi continua sa ma simt asa rau, voi scoate intreaga colectie la licitatie. Familia mea oricum nu va sti ce sa faca cu ea...

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #827 : Iulie 14, 2014, 11:22:43 a.m. »
Golf Variant 2007 – premiul cel mare

Castigat cu truda, premiul pentru locul I la Concursul “Cea mai frumoasa colectie“, a ajuns in sfarsit dupa ample aventuri cu Posta Romana, in garajul PanArin.

Prima si unica mea piesa din colectia Autoart, macheta este incantatoare. Realizata impecabil, cu vopsea superba si detalii incantatoare, macheta ma satisface pe deplin. Chiar a meritat stresul competitiei. Multumesc juriului pentru ca a apreciat colectia mea. Pozele au lasat de dorit, pentru ca nu sunt un artist fotograf, nu am rabdare sa fac poze si nici talent pentru asta. Ca sa nu mai spun de calitatea camerei foto, una de amatori sau cum spun eu, una turistica…

Multumesc pt. like pe blog http://arin.panait.net/golf-variant-2007-premiul-cel-mare/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #828 : Iulie 14, 2014, 11:55:24 a.m. »
BMW X6 M automobile de visss

Dupa cum ziceam, am programat iesirea la posta azi… la ora 8 dimineata am crezut ca va fi mai liber la ghiseu…. Aiurea, erau 15 persoane la un singur ghiseu. Cald, transpiratie, era unul la coada care nu mai trecuse pe langa apa de pe vremea lui Ionascu, damf  ingrozitor. Dupa o juma de ora am decuplat si am batut la usa dirigintei, care foarte amabila, m-a rezolvat cu coletul in 3 minute. Fericit plec spre magazinul de chimicale sa iau nitrodiluant pentru magaoaia de BMW 1/18, zic eu ca se scalda in vreo trei litri la cat e de mare. Pe drum o taraba. La taraba imi ia ochii un BMW  cu revista Automobile de vis nr. 21, asa ca am sacrificat 26 de lei caci imi parea frumoasa. Ghinionul meu e altul. Ajuns la chimicale, stupoare, un litru de niotrodiluant s-a facut 16 lei. La naiba, daca am luat masinuta nu mi-a mai ajuns de trei litri. Am luat numai unul. Sa vedem cum naibi decapez eu magaoaia :) Dar a meritat macheta. Imi place la nebunie. Nu scriu mai mult ca iar ma linseaza profesionistii in materie. Asta e, nu sunt miliardar sa imi permit numai machete scumpe. Si daca macheta imi place, treaba mea. Asa ca iar am facut afirmatii zguduitoare. E frumoasa! Na, linsati-ma profi!

Multumesc pentru like pe blog http://arin.panait.net/bmw-x6-m-automobile-de-visss/

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16532
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #829 : Iulie 14, 2014, 01:31:37 p.m. »
Frumoasa prezentare!