Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 163746 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16547
  • OLECO ESTE UNIC !
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #610 : Februarie 13, 2014, 08:37:18 a.m. »
Iertare, dar din cate tin minte, langa faruri, semnalizatoarele laterale erau transparente, cu bec portocaliu, nu cu sticla portocalie. Poate gresesc, desi nu cred.

Ca sfat, incearca sa scoti farurile, sa le decolorezi, lasandu-le transparente, si sa faci acele "oale" (parca asa ma vazut ca se numesc). Daca ai poleiala, e ok, dar merge vopsit si cu argintiu. Sper sa nu te deranjeze interventia mea.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
« Răspuns #611 : Februarie 13, 2014, 09:10:27 a.m. »
Logan nou de poliţie la Slobozia

Bugetul de austeritate de anul trecut, a facut ca Loganul achizitionat de administratia locala din Slobozia Mini sa fie tinut la garaj in vederea transformarii lui pentru dotarea echipajelor de politie de pe raza localitatii! Rectificarea bugetara de la inceputul lunii trecute a permis achizitionarea de vopseluri si autocolante pentru pregatirea acestui vehicul atat de necesar operatiunilor de patrulare. Ca urmare, Atelierele PanArin au primit ordin sa execute lucrarea in timpul cel mai scurt si la calitatea cea mai buna. Pe cale de consecinta, meseriasii au purces la transformarea ordonata de Guvernatorul Stroica (Pere Stroica).

Mai multe poze si detalii http://arin.panait.net/logan-nou-de-politie-la-slobozia/

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #612 : Februarie 13, 2014, 10:49:35 a.m. »
Foarte frumoase toate! Autocamionul Roman este de exceptie!:)
Bine ati revenit si multa sanatate!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #613 : Februarie 13, 2014, 02:11:26 p.m. »
Foarte frumoase toate! Autocamionul Roman este de exceptie!:)
Bine ati revenit si multa sanatate!
Multumesc!

Offline GOLF_GOLF

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3258
« Răspuns #614 : Februarie 13, 2014, 02:17:33 p.m. »
Ma bucur foarte mult ca au reaparut prezentarile!

yourock
Colectia mea de machete 1:43:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=2816.0
Colectia mea de autobuze/camioane 1:72:
http://autosworld.ro/forum/index.php?topic=3643.0

Offline bz58bcr

• Hero Member
  • Mesaje postate: 675
« Răspuns #615 : Februarie 13, 2014, 03:25:05 p.m. »
Wow.... cate noutati.
Foarte frumoase toate. Ce bine arata Romanul Diesel cu bena. Dacia utilitara ambulanta e de vis, foarte reusita.  ;D
Spor la treaba in continuare.

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #616 : Februarie 13, 2014, 06:53:21 p.m. »
Dacia 2000 – imbunatatiri

Macheta imi place foarte mult, dar nu m-am putut abtine sa nu intervin asupra ei. Asadar am demontat si inceput investigatiile. Cu farurile m-am lamurit. Nu am cum sa intervin pentru ca masca nu are oala si ca atare am lasat asa ca la mama ei…

Semnalizarile fata au fost rectificate, corpul lampii negru si sticla in doua culori. Galben si alb. La parbriz am conturat ornamentul argintiu pe langa chederul existent negru. Tampoanele au fost revosite integral negru. Pe bare am trasat central ornamentul negru. (optiunea macro scoate in evidenta detalii nepercepute cu ochiul liber – vezi poze macro cu machete facute de fabrica si te ia groaza- am trasat cat ma putut de neted….).

Bordul si interiorul au fost revopsite. La jante am intervenit cu negru prin punctele esentiale. Cauciucurile au fost facute sa se aseze mult mai bine prin metode specifice, desi rotile mi se par in continuare exagerat de mari. S-au facut si aerisirile de pe capota cu negru. La luneta s-a trasat chederul negru. In final a rezultat o macheta mai pe gustul meu, desi nu era rea nici in faza originala. Sper sa pot face si una neagra specifica nomenclaturii comuniste!

Mai multe detalii in imagini http://arin.panait.net/dacia-2000-imbunatatiri/

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #617 : Februarie 13, 2014, 08:04:00 p.m. »
Ce mă bucur să văd că ați revenit cu prezentările, o plăcere! d:g

Offline djmanianfs

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1867
« Răspuns #618 : Februarie 13, 2014, 08:06:19 p.m. »
Frumoasa detalierea la interior! 

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #619 : Februarie 14, 2014, 03:29:39 p.m. »
Ce mă bucur să văd că ați revenit cu prezentările, o plăcere! d:g
Am revenit pentru ca au insistat prietenii, nu pentru ca mi-am schimbat parerea vizavi de motivul pentru care nu am mai postat aici o vreme....

Zamaccumecum!