Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 162918 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #570 : Decembrie 22, 2013, 08:20:55 a.m. »

Nu am avutii, dar sunt cel mai bogat om din lume. Am fost blagostovit de soarta cu o sotie minunata si intelegatoare, cu un copil de care sunt mandru si cu prieteni buni si darnici. Am si multi "doritori de bine" chititi pe invidie si amaraciune! E normal. Cine nu are dusmani se cheama ca nu exista!
Se incheie un an, plin de realizari  pentru mine in domeniul machetistic, destul de dificil ca si finantare, obositor din cauza rautatii altora si a timpului/nervilor consumat/i cu internetul. Am devenit prea dependent si de internet si de asistenta amicilor.
Este timpul sa ma opresc din nebunia asta! Cu acest mesaj imi inchei activitatea internautica multipla (forumuri, facebook, prezentari, contre cu DeAgo... si cu alti pasionati). Cand si cand, voi mai pune cate ceva pe blogul personal. In rest numai de bine!
La revedere si multumesc pentru aprecieri... si pentru critici. Unele au fost constructive si benefice. Altele insa, pura rautate...  Sper ca au fost de folos explicatiile mele, detaliile din care nu am facut un secret de productie, desenele si ideile pe care nu le-am tinut numai pentru mine, chiar daca asta a insemnat sa pierd! Nu e o problema, viata mi-a dat inapoi destul.

La multi ani cu sanatate si toate cele bune!

PS Rog insistent un moderator sa blocheze acest topic. Multumesc!

Offline Schumy

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #571 : Decembrie 22, 2013, 12:00:46 p.m. »
Nu imi place cum suna ultimul tau post Prognosis, sper sincer ca dupa sarbatori sa te mai gandesti asupra postarilor pe forum si a modificarilor de machete.La cererea ta o sa blochez acest topic,dar asta dupa ce o sa-si spuna parerea si colegii mei de forum.
Sarbatori fericite.
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2013, 07:47:00 p.m. de Schumy »

Offline Remus

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
« Răspuns #572 : Decembrie 22, 2013, 12:45:52 p.m. »
Arin, ar fi o pierdere mare pentru toata lumea. Sper sa te razgandesti, si eu de multe ori am vrut sa las tot, dar m-am intors din drum.

Sa ai dubii si faze negative e normal, vei trece peste ele. Eu sunt convins.

Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline OLECO

• Hero Member
  • Mesaje postate: 16532
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #573 : Decembrie 22, 2013, 12:54:11 p.m. »
sper sincer ca dupa sarbatori sa te mai gandesti asupra postarilor pe forum si a modificarilor de machete.
Sunt sigur ca nu se va retrage, cum n-a facut-o nici pana acum, desi a mai spus-o de cateva ori. Nu suporta criticile altora...
« Ultima Modificare: Mai 10, 2022, 08:50:46 p.m. de OLECO »

Offline Timmy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 618
« Răspuns #574 : Decembrie 22, 2013, 01:21:34 p.m. »
Ar fi o deosebita pierdere disparitia dvs fortata din peisajul modificatorilor
de machete din Romania.
Mi-ar parea deosebit de rau .
Sper sa va razganditi , sarbatori fericite alaturi de cei dragi dvs.

Timmy.

Paul

• Vizitator
« Răspuns #575 : Decembrie 22, 2013, 03:17:17 p.m. »
Romania, te iubesc !
Pe tine si pe cei ce te locuiesc ???

Offline Cosmin

• Full Member
  • Mesaje postate: 170
« Răspuns #576 : Decembrie 22, 2013, 07:16:51 p.m. »
Orice s-ar intampla acest subiect trebuie sa ramana deschis, sper sa va schimbati  planul.

Offline costy84

• Full Member
  • Mesaje postate: 144
« Răspuns #577 : Decembrie 22, 2013, 07:44:49 p.m. »
Eu unul nu cred ca o sa va puteti invinge aceasta pasiune si sa renuntati asa ca astept in continuare sa ne prezentati realizarile (chiar daca o sa mai dureze ceva)!  :)

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
« Răspuns #578 : Decembrie 28, 2013, 08:08:50 a.m. »
Atelierele PanArin Slobozia – Retrospectiva 2013

Inca un an a trecut, cu bune , cu rele… vorba cantecului: …ce-au fost bune sa se-adune, ce-au fost rele sa se spele. Eu zic sa fac  o adunare. Asta pentru ca a fost un an productiv, cu multe unicate marca Prognosis, pe care le-am realizat uneori mai bine, alteori mai rau, dar de fiecare data cu suflet, cu pasiune si cu daruire! Nu voi trece in revista imbunatatirile aduse numeroaselor machete prin tunarea interioarelor. Voi socoti numai ce am facut aproximativ de nou!

Poze si filmulet cu cele 113 machete lucrate special. http://arin.panait.net/atelierele-panarin-slobozia-retrospectiva-2014/

http://www.youtube.com/watch?v=h5g6jqGDyeg
« Ultima Modificare: Februarie 13, 2014, 06:57:02 a.m. de Prognosis »

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #579 : Decembrie 28, 2013, 11:51:46 a.m. »
E adevarat, inca un an a trecut si multeeeee s-au intimplat si in viata noastra si prin comunitatea noastra. Eu personal vreau sa va multumesc pentru ca ati reusit printre altele sa mentineti in mintea si sufletul unora dintre noi spiritul tineretii noastre aducand in memoria colectiva replici ale unor modele de autoturisme si autoutilitare Romanesti in diversele lor versiuni si variante  DAR si mandria a ceea ce inseamna Made in Romania. Speram cu totii ca in anul ce vine starea de sanatate si producatorii de machete sa va dea prilejul de a mari parcul auto al deacum binecunoscutului brand "Atelierele PanArin SLOBOZIA" ! La multi ani pentru 2014! Maestre.