Dacia 1307 double cab DeAgostini
Am asteptat cu sufletul la gura aparitia acestei machete in peisajul modelistic romanesc. Ca si prima impresie, macheta pare ok. Totusi, se vede desinteresul la montare si la finisare in procesul de productie. Chiar putina neglijenta si la proiectare… (scuze DeAgo, dar am gura mare, poate si de aia am atat de putini prieteni, pentru ca nu rezist si spun ce am in cap)….
Apreciez tampografierea radiatoarelor fante de pe capota, amplasarea unei antene moderne, oglinzile dimensionate corect si rotile corecte. Apreciez si amplasarea piesei de pe capota separat, fapt care va usura munca machetistilor in modificarea machetei. Nu apreciez barile turnate cu caroseria.
In rest, sunt cam multe deficiente la montare si finisare. Dar asta nu e decat problema chinezului!
Lista de imperfectiuni semnalate la macheta mea
http://arin.panait.net/dacia-1307-double-cab-deagostini/
In rest numai de bine! Trebuie insa subliniat efortul lui DeAgo de a ne darui o alta macheta foarte indragita de soferii din Romania. Multumesc, voi profita la maxim si voi realiza cateva unicate cu aceasta minunata masina de colectie. De mentionat stupizenia distribuitorului DeAgostini, care la machetele ce nu reprezinta mare lucru pentru romanul colectionar, trimite la chioscuri cu zecile. Azi, la o macheta romaneasca indragita si asteptata, desi vorbisem cu vanzatoarea sa imi opreasca 2 bucati, nu am gasit decat una, pentru ca a primit in total…. 2~!!! Mai avea insa pe raft 2 mercedesuri si trei zastava, si era suparata ca nu i le primeste inapoi …. mare magarie mai DeAgostini! Ce faci tu cu noi aici?