Lucrul a continuat cu finisarea ornamentelor pe aripile cabinei si cu aranjarea deviatorului de aer de pe cabina.
Tot acum am decis schimbarea rotilor cu unele mai potrivite cu modelul nostru. Cu aceasta ocazie am mai adus un element de realitate prin amplasarea la puntea fata a arcurilor suspensiei. Intentia a fost de a face rotile sa bracheze, insa mecanica fina necesara ma opreste din acest vis mai vechi din lipsa tehnologiei adecvate. Uneori uit ca atelierele mele sunt de fapt o masa banala peste masina de spalat din hol…

…un traforaj, si mai nou o freza mobila, fara de care nu as fi putut face elementul urmator, si anume bara specifica acestei masini. Eu cred ca am reusit cat de cat sa o reproduc, desi marea mea problema este distanta de la calculator la masa de lucru. E greu sa faci elemente distincte, fara sa ai imaginea langa tine. Inainte vreme, obisnuiam sa printez imaginile ca sa am tot timpul in fata elementul respectiv si astfel sa nu uit detaliile. Din pacate, criza m-a atins si pe mine si nu mai este rentabil pentru mine sa consum atata cerneala de imprimanta. Laptop nu mai am si nici tableta, care au fost inapoiate posesorilor de la care le-am imprumutat o vreme. Totusi mergem inainte si incercam sa facem ceva frumos, cat mai putem. Poate reusesc, poate nu, dar am explicat acestea pentru a se avea in vedere ca anumite scapari la detalii sunt probabil scuzabile.
Mai multe poze si detalii
http://arin.panait.net/transport-scolar-la-slobozia/