Autor Subiect: Garajul Prognosis- autonebunii fără pretenţii  (Citit de 163788 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Prognosis

• Hero Member
  • Mesaje postate: 871
Re: Garajul Slobozia Mica
« Răspuns #380 : Octombrie 07, 2013, 03:04:41 p.m. »
Politia in actiune la Slobozia

Conform indicatiilor de partid si de stat, lupta impotriva coruptiei a fost declansata la Slobozia printr-o actiune fara precedent a organelor comasate. Politia, Jandarmeria si Politia Militara au desfasurat forte combatante si mascatii pentru prinderea traficantilor, a samsarilor si a coruptilor. Imagini din timpul actiunii in care au fost depistati doi traficanti de cingo de import, un samsar de salata verde si trei vanzatoare la supermarket care erau corupte si nu dadeau restul maruntisul. Actiunea s-a dovedit eficienta in epurarea societatii de elementele nocive care o otravesc. “In urma acestei actiuni fara precedent, economia judetului nostru va suferi o imbunatatire substantiala, pentru ca, nu-i asa, raul se taie din radacina, si astazi au fost inlaturate toate elementele nocive care distrugeau bunastarea populatie nostre.” A declarat purtatorul de cuvant al fortelor comasate.

Mai multe poze ale paparazilor >>> http://arin.panait.net/politia-in-actiune-la-slobozia/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #381 : Octombrie 07, 2013, 03:08:23 p.m. »
Reabilitarea politiei militare

Gratie explicatiilor pertinente si la obiect, primite de la dl. buruceagga, caruia ii multumesc pentru rabdarea de a ma sfatui, am rechemat de pe teren masina politiei militare pentru a o supune unor corecturi. Astfel s-a procedat la schimbarea rampei girofarului cu una bicolora, albastru-rosu. Apoi am schimbat numerele de inmatriculare potrivit armatei. S-a mai montat un proiector suplimentar pe partea soferului. La final s-a construit si un roll-bar dupa imaginea de pe internet. Vizavi de spatiul dintre bara si masca frontala, inca nu m-am gandit la cum sa-l reduc.

La final au fost inlocuite colajele cu insemnmele specifice atat pe laterale cat si pe capota motorului. Multumiri domnului buruceagga pentru sfaturi.

Mai multe poze si detalii >>>> http://arin.panait.net/reabilitarea-politiei-militare/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #382 : Octombrie 07, 2013, 03:10:57 p.m. »
Retro Skoda Karosa 706 R.T.O.

Dupa cum stiti, “Jelcz” erau autobuzele “Škoda”-”Karosa” 706 R.T.O. asamblate în Polonia! La noi nu au circulat decât cele ceheşti, adica Skoda 706 R.T.O. Macheta mea este un DeAgostini Polonia, deci un “Jelcz”. Dat fiind amintirile placute care ma leaga de acest vehicul indragit in copilarie, am decis transformarea lui in Skoda Karosa Retro.

Macheta, desi este un DeAgostini, arata impecabil. Este curat lucrata, chiar ingrijita si este dovada clara ca se poate daca se vrea! Nu am ce sa-i reprosez in afara de stergatoarele usor supradimensionate.

—————————————————————-

Mai multe poze si detalii de lucru >>> http://arin.panait.net/retro-skoda-karosa-706-r-t-o/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #383 : Octombrie 07, 2013, 03:21:06 p.m. »
Dacia 1310 de ziua lui Gabriel Mihai Constantin

O macheta mai speciala, comandata chiar de sotia propietarului, este gata sa ajunga la posesor chiar de ziua lui! Lucrata in Atelierele PanArin dupa pozele si indicatiile iubitoarei sotii, macheta prezinta cateva particularitati interesante, conforme cu realul detinut in vechime de beneficiar. Astfel, interiorul este dotat cu scaune in doua culori, tapiterie grena si tetiere plus spate huse gri, bari fata/spate nichelate, ornamente nichelate deasupra usilor, ornament nichelat la capota spate, oglinzi, stergatoare si aerisirea stalp spate de asemeni nichelate.

Meseriasii de la Atelierele PanArin ureaza domnului Gabriel un calduros La multi ani! Sa va traiasca sotia domnule, mai rar asa nevasta care sa daruiasca machete de ziua nasterii! Speram sa va placa surpriza ei si realizarea noastra!

Contact si comenzi tunare numai pe mail >>>
Mai multe poze si detalii de constructie >>> http://arin.panait.net/dacia-1310-de-ziua-lui-gabriel-mihai-constantin/

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #384 : Octombrie 07, 2013, 04:04:40 p.m. »
Câte bijuterii ați făcut, una mai frumoasă ca alta! 8) Îmi place cel mai mult Aro Jandarmeria, albastrul ăla îi stă foarte bine. Mi-ar place să văd o poză cu toate ARO-urile la un loc și una cu vitrina nouă, plină cu machete. :)

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #385 : Octombrie 07, 2013, 04:32:47 p.m. »
Câte bijuterii ați făcut, una mai frumoasă ca alta! 8) Îmi place cel mai mult Aro Jandarmeria, albastrul ăla îi stă foarte bine. Mi-ar place să văd o poză cu toate ARO-urile la un loc și una cu vitrina nouă, plină cu machete. :)
Multumesc Edy! Voi face poze cu vitrina in curand. Camera pe care o am eu nu face bine decat de aproape si cu multa lumina!

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #386 : Octombrie 07, 2013, 04:34:11 p.m. »
Dacia 1310 politia post-revolutionara

Un prim concept post-revolutionar al masinilor de politie, de inspiratie franco-americana, avea sa fie prezentat pentru omologare in anii 93. Ideea nu a supravietuit multa vreme, nici Dacia 1310 ca si masina de politie! Nu prea sunt poze pe net, dar la comanda guvernatorului de Slobozia Mini, a fost realizata o copie a acestui vehicul uitat de vreme. Voi schimba totusi girofarul si placutele de inmatriculare cu prima ocazie, pentru a fi mai aproape de cele reale. Masina va ramane in colectia Prognosis pentru posteritate!

Mai multe poze si detalii >>> http://arin.panait.net/dacia-1310-politia-post-revolutionara/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #387 : Octombrie 07, 2013, 04:34:59 p.m. »
Politia nu-i ca Militia

Dupa principiul “Iarna nu-i ca vara”, nici politia nu-i ca militia… am decis sa revenim la masina de politie expusa saptamana trecuta si sa refacem anumite aspecte neconforme cu modelul. Multumesc celor ce au dovedit spirit de observatie, (inclusiv sotiei mele preferate), care au remarcat anumite inadvertente cum ar fi girofarul si numerele de inmatriculare. Drept urmare s-a procedat la modificarile cuvenite si iata ce a iesit:

Mai multe poze >>> http://arin.panait.net/politia-nu-i-ca-militia/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #388 : Octombrie 07, 2013, 04:36:29 p.m. »
Logan nou de poliţie la Slobozia

Bugetul de austeritate de anul trecut, a facut ca Loganul achizitionat de administratia locala din Slobozia Mini sa fie tinut la garaj in vederea transformarii lui pentru dotarea echipajelor de politie de pe raza localitatii! Rectificarea bugetara de la inceputul lunii trecute a permis achizitionarea de vopseluri si autocolante pentru pregatirea acestui vehicul atat de necesar operatiunilor de patrulare. Ca urmare, Atelierele PanArin au primit ordin sa execute lucrarea in timpul cel mai scurt si la calitatea cea mai buna. Pe cale de consecinta, meseriasii au purces la transformarea ordonata de Guvernatorul Stroica (Pere Stroica).

Dupa ce Loganul a fost vopsit, inscriptionat si inmatriculat conform legilor in vigoare, el a fost dotat cu o rampa luminoasa bicolora confectionata tot in Atelierele PanArin. Imediat Loganul a fost predat serviciului politienesc si a plecat in misiunea de insotire a masinilor de recuperare a vehiculelor abandonate, precum si in cea de colectare a masinilor prinse in programul rabla.  Politistii au fost incantati de masina primita si promis ca nu se vor apuca de amendat numai ca sa faca spaga! In misiunile lor, politisti au fost uneori insotiti si de un Logan al Jandarmeriei Slobozia Mini.

Cu aceasta noua achizitie, parcul de vehicule al politiei Slobozia Mini a ajuns la un numar de 4 autovehicule destinate patrularii si misiunilor de pastrare a ordinei publice.

Dupa aceasta realizare, Atelierele PanArin intra intr-o binemeritata pauza de refacere pe timpul Sarbatorilor Pascale, motiv pentru care ei au dorit sa ureze tuturor clientilor, admiratorilor si colaboratorilor, Sarbatori fericite si un Paste Linistit! Dupa aceasta pauza, ne vom dedica reabilitarii celor doua vehicule ARO 244 antice scara 1/18.

Mai multe poze si detalii >>> http://arin.panait.net/logan-nou-de-politie-la-slobozia/

Offline Prognosis

• Hero Member
« Răspuns #389 : Octombrie 07, 2013, 04:38:01 p.m. »
Operatiunea “Buceagul” (cu infinit respect pentru cel care a turnat aceasta macheta)

Camionagii 1/72, vi se pregateste ceva!

Paparatii uzi au stat ieri in ploaie si au surprins imagini inedite din “Operatiunea Buceagul” desfasurata sub acoperire in Atelierele PanArin. Vom reveni cu detalii!

Mai multe poze si detalii >>> http://arin.panait.net/operatiunea-buceagul/

Operatiunea “Buceagul” episodul 2

Paparatii uzi au urmarit cu insistenta desfasurarea lucrarilor la modelul de Bucegi turnat in rasina de Paul din Arad si preluat de Atelierele PanArin pentru radicalizare. Ei au descoperit ca meseriasii au rectificat si ajustat adanciturile de la geamuri si au corectat curbura parbrizului machetei folosind chit de modelism Revell. Se observa din pozele lor ca a fost montata si bara din spate, initial intr-o pozitie si apoi in alta mai bine aleasa. Din pozele de la uscatoria vopsitoriei se observa discret si montarea unui diferential pe puntea din spate. Se pare ca Autocamionul Bucegi a fost deja vopsit in bleu. Tot in uscator paparatii uzi au fotografiat si o Volga in stadiul de semi acoperire cu vopsea. Masina va fi probabil destinata echipajelor de militie din Slobozia de alta data! Tot prin atelierele PanArin, fotografii au surprins si doua imagini cu o Dacia 1310 varianta de Ungaria, (cea cu eroare la capota), adusa la rectificarea capotei…

Paparatii uzi ne asigura ca vor continua supravegherea atelierelor pentru corecta informare a opiniei publice.

Mai multe poze si detlii >>>http://arin.panait.net/operatiunea-%E2%80%9Cbuceagul%E2%80%9D-episodul-2/