Autor Subiect: Ce "jucarii" avem la scara 1.1  (Citit de 12981 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
Re: Ce "jucarii" avem la scara 1.1
« Răspuns #30 : Iunie 23, 2013, 12:08:37 a.m. »
Aia Mare si aia mica .... Normal, fan Logan si colectionar de Logane ... mi-am dorit mult un Stepway 2013... DA..... :( NU A FOST sa fie. A iesit o Jetta 1.6 diesel Trendline.
« Ultima Modificare: Noiembrie 14, 2013, 01:40:24 p.m. de buruceagga »

Offline TzucuNY

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #31 : August 29, 2013, 11:30:44 p.m. »
Am mai adaugat un Renault la colectie. 8) Este vorba de un Renault Alliance din 1985, initial am cumparat masina ca sa o repar (nu mergea motorul) si sa o vand. Dar a inceput sa imi placa si am decis sa o tin cel putin pana la anul. Mai multe poze si detalii:
http://www.renaultclub.us/letstalk/showthread.php?t=3346
http://www.youtube.com/watch?v=2sQRiydCyYQ

Exista doar un kit 1:43 cu Alliance, din cate am inteles e aproape imposibil de gasit. Daca cumva o sa am noroc sa dau de unul o sa-l trimit la Schumy ca sa mi-l faca exact ca masina.
http://www.renault-alliance-club-passion.com/modele_miniature.php

« Ultima Modificare: Februarie 13, 2014, 06:08:29 a.m. de TzucuNY »

Offline Schumy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1701
« Răspuns #32 : August 30, 2013, 08:37:03 a.m. »
Asta e un fel de Renault 11 la noi ,numai ca eu n-am vazut Renault 11 decapotabil p-aici. Am avut si eu unul la 2 usi si mi-a placut masina asa ca te inteleg.

Offline TzucuNY

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2418
« Răspuns #33 : August 30, 2013, 07:29:48 p.m. »
Exact, este un Reno 11 asamblat in Wisconsin, U.S.A. Modelul decapotabil a fost vândut doar în state. Vreo 100+ Alliance au fost importate în Franța, nu au fost niciodată vândute oficial în Europa. Momentan sunt sigur că au rămas mult mai puțin de 100 de exemplare funcționabile în state, mai ales cele decapotabile. În cei 18 ani de America nu țin minte să fi văzut una pe stradă. Din când în când mai văd Citroën-uri și Peugeot-uri dar niciodată Renault-uri.

Reme_WRX

• Vizitator
« Răspuns #34 : Octombrie 02, 2013, 08:10:39 p.m. »
frumoase "jucarii" imi place ce faci TzucuNY, iei numai europene, care sunt f scumpe prin state...

florin

• Vizitator
« Răspuns #35 : Octombrie 02, 2013, 10:00:14 p.m. »
daca vrei sa intorci capete cumpara  un r8 gordini  ;D

cred

• Vizitator
« Răspuns #36 : Octombrie 02, 2013, 10:22:47 p.m. »
Florin, daca ar fi atat usor de gasit un R8 Gordini (mai ales in SUA) pe cat zici tu...........

florin

• Vizitator
« Răspuns #37 : Octombrie 03, 2013, 04:48:48 p.m. »
sitiu ca sunt foarte rare si destul de scumpe (de la 20 000 € in sus in europa ) ...doar ziceam si eu   :-[

Sven Hinka

• Vizitator
« Răspuns #38 : Noiembrie 14, 2013, 10:39:38 a.m. »
Primiti si motociclisti? :D

Jucaria mea e o Jawa 350TS din '94, 349cm3, motor in 2 timpi dar destul de robusta. Din nefericire, poze recente cu ea nu mai am(mi s-a ars HDD-ul acum o luna si ceva) insa pot pune o poza cu ea in momentul achizitiei si una de pe net care seamana in proportie de 95% cu a mea.
Acum este neagra, tot originala, are si atas(folosit periodic), singura diferenta constand in jantele ei, care le-am facut negre. Zilele astea o bag la iernat si cu ocazia asta ii fac si o revizie

Si cum arata acum, doar ca are jante negre si atas(poza e de pe net):

Offline buruceagga

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1075
  • Colectionar de LOGAN 1/43
« Răspuns #39 : Noiembrie 14, 2013, 01:41:29 p.m. »
Primiti si motociclisti? :D

Jucaria mea e o Jawa 350TS din '94, 349cm3, motor in 2 timpi dar destul de robusta. Din nefericire, poze recente cu ea nu mai am(mi s-a ars HDD-ul acum o luna si ceva) insa pot pune o poza cu ea in momentul achizitiei si una de pe net care seamana in proportie de 95% cu a mea.
Acum este neagra, tot originala, are si atas(folosit periodic), singura diferenta constand in jantele ei, care le-am facut negre. Zilele astea o bag la iernat si cu ocazia asta ii fac si o revizie

Si cum arata acum, doar ca are jante negre si atas(poza e de pe net):

Zii cand iti ei si macheta ei  :P