Autor Subiect: Machete moto  (Citit de 1612 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

TM413AND

• Vizitator
Machete moto
« : Iunie 14, 2014, 03:48:02 p.m. »
Salut,
Ma numesc Catalin, am 25 de ani, sunt din Timisoara.
Ca oricare dintre voi, am ajuns pe acest forum fiind pasionat de machete, in special - motociclete. Detin o colectie(nr. de 72), la scara 1:18, pe care nu o consider nici mica, nici mare, insa cu adevarat departe de ceea ce as vrea sa ajunga. In viitorul apropiat voi posta poze cu colectia mea.
Am deschis un subiect nou in speranta ca voi/vom gasi colectionari cu care sa imparasesc/impartasim lucruri noi; chestiuni de la branduri, detalii ale machetelor, unde le putem gasi sau procura atat in tara cat si in strainatate, preturi, prezentari, poate chiar si concursuri unde(machetele moto) sunt prezente, pana la modificari de aspect si/sau crearea lor. Sau poate chiar schimburi intre colectionari de machete si de ce nu poate chiar piese.
Sper sa fie un subiect prolific.
Numai bine si spor(t) la colectionat.

Offline Remus

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 2172
Re: Machete moto
« Răspuns #1 : Iunie 14, 2014, 04:01:15 p.m. »
Asteptam cu nerabdare prezentarile!
Cumpar masinute vechi romanesti.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #2 : Iunie 14, 2014, 04:21:25 p.m. »
Am si eu vreo 6 modele la 1:18 :)

Offline OLECO

• Global Moderator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 16487
  • OLECO ESTE UNIC !
« Răspuns #3 : Iunie 14, 2014, 04:22:51 p.m. »
Astept prezentarile!

TM413AND

• Vizitator
« Răspuns #4 : Iunie 14, 2014, 05:00:37 p.m. »
Am si eu vreo 6 modele la 1:18 :)

Ce modele? De le ce brand?
Asa am inceput si eu.
Povestea incepe cu prima macheta care a fost un CBR 1000 RR de la Maisto, dupa care am dat de un R1 de la Welly si uite asa m am molipsit, batand benzinariile si hypermarketurile in lung si n lat. Au urmat razboaie intense(nevazute si nebanuite - aviz colectionarilor din Timisoara) cu alti colectionari prin benzinarii, asta se traduce prin schimbarea odinii machetelor pe raft, ascunderea lor printre alte diverse jucarii ssmd. :))
Imi pare rau ca pe la inceputuri am refuzat sa colectionez alte machete decat cele de la Maisto, Bburago sau Welly, ratand sansa sa am mai devreme machete de la Solido, dupa parerea mea mai bine realizate decat cele de la Maisto si Bburago, ca sa nu mai spun de diversitatea celor de la Solido. Intr un tarziu mi am dat seama ca machetele Solido disparusera si sansa de a face parte din colectie scadeau din ce in ce mai mult.
De aceea dupa o perioada destul de lunga de timp am inceput sa caut pe la diversi colectionari machetele care mi le doream si cu putin noroc sa le achizitionez. Au urmat zeci si sute de ore pierdute pe internet cautand poze, cataloage, siteuri de profil si colectionari care sa ma faca sa mi completez o parte din colectia de machete.
Cam asta e povestea mea. O poveste la care tine la fel de mult ca si la, bineinteles, machetele moto.

Offline daniel234

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1421
« Răspuns #5 : Iunie 14, 2014, 05:53:42 p.m. »
Ce modele? De le ce brand?

Bburago, Cycle Collection.
Le-am vazut intr-un  supermarket si mi-au placut, asa ca m-am decis sa cumpar cateva.
Am asa:
BMW R1150RS
BMW R1100R
Ducatti Supersport 900
Yamaha YZF-R7
Kawasaki Ninja ZX-10R
Triumph Daytona 955i

Astea le-am luat la sfarsitul lui Ianuarie 2013. Apoi am mai luat Aprilla MVX-450, deoarece mi-a placut modelul.

Cum momentan ma axez pe machete auto 1/43, am putine machete 1/18 (una auto si cele 7 moto), dar, poate cu timpul o sa mai cumpar si alte modele care imi plac. :)

TM413AND

• Vizitator
« Răspuns #6 : Iunie 14, 2014, 07:09:45 p.m. »
Super. ;)