Autor Subiect: Prezentare si constructie kit 1:8 - Lamborghini Countach LP 500S Walter Wolf  (Citit de 1450 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Law

• Administrator - Membru Fondator CCMAR
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1714
    • AurosWorld
Lamborghini Countach LP 500S Walter Wolf edition 1:8 , Deagostini

- aparut in UK-

http://www.model-space.com/gb/build-the-lamborghini-countach.html

Senzational: 52 cm lungime, 7 kg....

Kitul vine pe o durata de 24 luni (24 de pachete la 50 Lire/pachet), iar fiecare pachet contine intre 3-4 numere. Mai am de adunat 1 an jumatate....deci o sa ne plimbam pe aici :).

iar ca preview inainte sa incepem sa va faceti o idee despre dimensiuni.

1:43 vs 1:8 vs 1:18

« Ultima Modificare: Iulie 24, 2015, 03:35:43 p.m. de Law »

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
Bravo Law. Dar sa stii ca nu este un kit IXO acesta. E facut de DeA in colaborare cu alt producator. Nu stiu care

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
Ms Iulian...mai am de asteptat ceva pana la produsul final dar asta e :)

Am tot cautat sa vad cine e producatorul kitului insa nu am gasit informatii concludente i am dedus ca e reprodus de IXO - mai sunt ceva idei pe net ca ar fi Tamiya (insa e destul de greu de crezult mai ales ca ei sunt specializati pe plastic kits).

E foarte posibil sa fie produs de Kyosho (dar nici asta nu am putut confirma) - mai ales ca restul de modele RC produse pentru Deagostini UK sunt produse de Kyosho.

Offline Piniuli

• Hero Member
  • Mesaje postate: 557
Si eu tind sa cred ca e Kyosho. Dar si Eligor si Norev s-au bagat la asa ceva. VW Coccinelle CAbrio (Franta) e facuta de unul din ei.

Offline Law

• Hero Member
    • AurosWorld
Am vazut ca la kitul Honda F1 scara 1:8 a lui Senna tot in UK - scrie ca e facut de Kyosho - si e diecast...posibil sa fie si acesta Kyosho.
poate o sa-mi dau seama cand o sa primesc sasiul sa scrie pe el :)