Autor Subiect: Lamborghini Collection - By Reme  (Citit de 3852 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Reme_WRX

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2528
Re: Lamborghini Collection - By Reme
« Răspuns #10 : Iulie 30, 2014, 11:30:48 p.m. »
Lamborghini Diablo Roadster Protoype - Detail Cars - 1/43


Lamborghini Diablo este un hyper car care a fost fabricat in numar de doar 2884 de exemplare la uzina Lamborghini din Sant'Agata Bolognese, Italia. Prin numele sau acest bolid face referire la un diavol (in spaniola Diablo) si pentru ca era un diavol al soselelor, deoarece in acea perioada o viteza de peste 200mph era greu de ajuns. Acest model a fost fabricat intre 1990 si 1998.

Lamborghini Diablo este succesorul direct al modelului Countach si predecesorul modelului Murcielago. Modelul a fost fabricat atat in varianta Coupe, cat si in varianta Roadster.

In 1992 la Salonul Auto de la Geneva, Inginerii de la Lamborghini au prezentat un prototip dupa modelul Diablo, si anume Diablo Roadster. Este vorba de un model Diablo, caruia i-au "taiat" acoperisul. Au mai fost facute cateva modificari, precum oglinda retrovizoare centrala si alte mici elemente de design, care au fost adaptate viitoarelor modele Diablo.

Motorul dispus pe acest model special este un V12 cu cilindreea de 5707cmc. Puterea maxia a acestui motor este de 492CP, iar cuplul maxim dezvoltat este de 580Nm. Viteza maxima a acestui bolid ajungea pana la 330km/h, iar acceleratia pana la 100km/h se face in aproximativ 4secunde.

 

Macheta acestui automobil este realizata exceptional, fiind replicata perfect la scara 1/43. Logourile si inscriptiile sunt bine realizate, conform modelului original.

Vopseaua machetei este aplicata foarte bine, nexistand defecte. Detaliile machetei sunt duse la extrem. Acest model in miniatura vine cu oglinzi laterale din material cauciucat care rezista la solicitari. Usile machetei se deschid exact precum spun specificatiile unui Lamborghini Diablo.

Blocurile optice sunt din material plastic, atat in fata, cat si in spate. Interiorul machetei este vopsit in culoarea maro si este ata de detaliat incat are si montate si covorase textile in fata scaunelor. Detaliile interiorului respecta intru-totul detaliile modelului pe care il copiaza.

Rotile machetei sunt foarte realist facute, din material plastic si fiind acoperite cu anvelope de cauciuc. In spatele jantelor se observa discurile de frana ale machetei.

Macheta prezentata este mai rara printre colectionarii din Romania si trebuie mentionat ca vine montata pe postament acoperita cu o cutie cu clopot de plexiglass.


« Ultima Modificare: August 27, 2014, 12:47:23 a.m. de Reme_WRX »

Offline Reme_WRX

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2528
Re: Lamborghini Collection - By Reme
« Răspuns #11 : August 02, 2014, 11:09:03 a.m. »
Lamborghini Murcielago - IST Models - 1/43

Lamborghini Murcielago este supercarul modern al constructorului Automobili Lamborghini S.p.A. Acest model a fost fabricat in umai 4099 exemplare de uzina Automobili Lamborghini S.p.A din Sant'Agata Bolognese, Italia. Acest model a fost fabricat intre anii 2001 si 2010.

Lamborghini Murcielago este succesorul direct al modelului Diablo si predecesorul modelului Aventador. De designul acestui model s-a ocupat Luc Donckerwolke. Modelul a fost fabricat atat in varianta Coupe, cat si in varianta Roadster.

Motorul care echipeaza acest automobil sport este un V12 e 6200cmc. Puterea maxima a acestui motor este de 580CP, iar cuplul maxim dezvoltat de acest motor este de 629Nm. Viteza maxima pe care o poate atinge acest supercar este de 332km/h, iar accelearatia pana 100km/h se executa in aproxiamtiv 3.3secunde.


Ca si realizare macheta surprinde placut, prin detalii. Respecata scara de reproducere 1/43 si culorile originale a le modelului Murcielago la scara 1/1.

Blocurile optice fata sunt realizata foarte bine, sunt din material plastic, insa cele din spate tot din material plastic, insa sunt vopsite integral in rosu, lucru care ii scade din nivelul de detaliere.

Interiorul este gri si destul de bine realizat. Ar fi mers un pic vopsit si detaliat, in ideea apropierii mai mult de varianta originala.

Rotil sunt cele mai interesante, fiind reproduse foarte bine, model de janta ingusta pe fata si lata pe spate. Anvelopele sunt din material cauciucat foarte moale.

Macheta se distribuie in colectia Automobile de vis, editata de DeAgostini si se comercializeaza in blister de plastic.


Offline Reme_WRX

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2528
Re: Lamborghini Collection - By Reme
« Răspuns #12 : August 13, 2014, 02:24:21 p.m. »
Lamborghini Gallardo LP560-4 - Rastar - 1/43

Lamborghini Gallardo a fost cel mai bine vandut model sport fabricat vreo-data de constructorul Lamborghini, din Sant'Agata Bolognese, Italia. Acest model se lauda cu circa 14.022modele fabricate in decursul anilor. Modelul a fost fabricat intre anii 2003 si 2014.

Lamborghini Gallardo a sufrit un facelift in anul 2008. Este succesorul modelului Jalpa, si predecesorul modelului Huracan. Designul a fost asigurat de Luc Donckerwolke si de Giorgetto Giugiaro. Modelul a fot fabricat atat in varinta de caroserie Spider, cat si in varinata Coupe.

Motorul care echipeaza acest super sportiv este un V10, cu capacitatea cilindrica cuprina intre 4961cmc si 5204cmc. Puterea maxima este cuprinsa intre 500CP si 570CP, plansa de cuplu maxim dezvoltat este cuprinsa intre 510Nm si 540Nm. Viteza maxima a acestui supercar cuprinsa intre 309km/h si 325km/h. Acceleratia pana al 100km/h se face in aproximativ 4 secunde.



Ca si realizare macheta sufera un pic la detalii. Scara de reproducere nu este respectata, acasta fiind 1/40. Singurele elemente respectate sau imprumutate de la modelul original sunt culorile si forma elementelor optice.

Blocurile optice sunt face din elemente plastice, si respecta designul celor originale.

Interiorul este slabut realizat, sufera la nivelul detalii al pansei de bord, volan, scaune.

Rotile machetei vor sa imite rotile Rotiform BLQ, insa din pacate in zona spitelor este plastic plin. Macheta nu are anvelope de cauciuc, are rotile de plastic.

Macheta se distribuie in magazine ca si macheta low budget, se comercializeaza in cutie de carton la un pret destul de redus.

l

Offline Reme_WRX

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2528
Re: Lamborghini Collection - By Reme
« Răspuns #13 : August 13, 2014, 02:25:06 p.m. »
motorului i-am adus cateva imbunatatiri, care au rolul de a detalia un pic macheta...

Offline Reme_WRX

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2528
Re: Lamborghini Collection - By Reme
« Răspuns #14 : August 20, 2014, 11:14:22 a.m. »
pentru moment am finalizat prezentarile machetelor Lamborghini 1/43, insa vor urma prezentarile machetelor Lamborghini la scara 1/24