Autor Subiect: Reconditionare Mercury Commuter Matchbox Superfast  (Citit de 1285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nick

  • Vizitator
Reconditionare Mercury Commuter Matchbox Superfast
« : Mai 18, 2014, 10:57:43 p.m. »
Dragi colegi, o alta masinuta din colectia lui NoMad a venit la reconditionare. Este vorba despre Mercury Commuter produsa de Matchbox, din seria Superfast.

Starea initiala:






Masinuta a trecut prin aceleasi procedee expuse la modelul Clipper, indepartare vopsea, curatare oxizi in baie de acid, slefuire geam (care avea niste fisuri neobservabile inainte de slefuire, deoarece era extreme de zgariat), cosmetizare roti.

Culoarea machetei in realitate este alta, nu ceea ce se vede in poze (deh, poze facute cu telefonul la imensa rezolutie de 2 Mp si luminozitate ...+ expunerea la soare de-a lungul vietii ei...). Nuanta originala este redata in aceasta poza, si se pare ca am nimerit si nuanta de data asta.



Rog pe colegul Nomad sa continue cu seria de poze cu macheta reconditionata; istoria aparatului meu foto o stiti deja din postarile cu reconditionari anterioare.




« Ultima Modificare: Iulie 16, 2014, 10:06:43 p.m. de nick »



nick

  • Vizitator
Re: Reconditionare Mercury Commuter Matchbox Superfast
« Răspuns #1 : Iulie 16, 2014, 09:57:15 p.m. »
Iata si niste poze cu macheta finalizata, precum si cu noii ei fratiori. Si astept pe colegul NoMad sa faca niste poze mai calumea si sa le posteze... Pana atunci, enjoy! :)