Autor Subiect: Taxiuri din lumea toata - AmerCom  (Citit de 30526 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline buruceagga

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1074
  • Colectionar de LOGAN 1/43
Re: Taxiuri din lumea toata - AmerCom
« Răspuns #120 : Octombrie 25, 2016, 01:50:53 p.m. »

Nu e vorba de machete ieftine sau scumpe ...

E vorba de "Machete reduse la scara"  o categorie de chestii colectionabile care este definita si general acceptata.
Mai sunt si jucarelele.
Pe unii dintre noi nu ne intereseaza si credem ca acest forum a fost creat si destinat celor care colectioneaza citez: "Forumul AutosWorld este un forum privat dedicat colectionarilor de orice fel de autovehicule reduse la scara"
Faptul ca suntem toleranti si ne plac si jucariile si jucarelele nu inseamna ca dorim transformarea acestui forum in altceva decat este prevazut in statutul lui.
Deci : si eu sunt de parere ca in acest moment pe piata din Romania in domeniu de autovehicule reduse la scara NU exista spre vanzare de la vreo editura vreo colectie de autovehicule care sa se incadreze in cadrul definitiei general acceptata si citez iarasi "Un model la scară redusă este, în general, reprezentarea fizică a unui obiect, care menține o proporție cât mai fidelă a aspectelor importante ale modelului reprezentat. Acesta permite examinarea și prezentarea proprietăților obiectului reprezentat fără a fi nevoie a examina obiectul original." In ceea ce priveste colectia de Taxi aparuta si eu spun ca sunt niste jalnice jucarele.


« Ultima Modificare: Octombrie 26, 2016, 10:52:22 a.m. de nick »

Offline klauzephoto

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
Re: Taxiuri din lumea toata - AmerCom
« Răspuns #121 : Octombrie 25, 2016, 02:49:57 p.m. »
prea poprofunda analiza si prea multe taste apasate pentru o colectie mediocra....in fond, cine este multumit cu ele sa le ia. am si eu cateva din editia de test de acum cativa ani....mai am cateva de pe afara ce nu au aparut aici...unele le-am maritat, altele sint simpatice. daca mai demult eram oarecum rigid la asemenea chestii, intre timp preturile au luat-o razna la cele premium si uneori ma aplec si catre modelele PW....nu sint excelente...sint departe de ce ar trebui sa fie dar de la 2 metri nu se observa.