Reduceri pentru clientii fideli

REDUCERI PENTRU CLIENTII FIDELI (CARDURI DE FIDELITATE) (incepand cu 1 iunie 2016)

  • Membru SILVER - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 500 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru SILVER si va beneficia de o reducere de 5% la orice achizitie viitoare.

  •  Membru GOLD - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 1000 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru GOLD si va beneficia de o reducere de 10% la orice achizitie viitoare.

  • Membru VIP - > orice persoana ale carei achizitii insumate depasesc pragul de 2000 lei,  intr-o luna calendaristica, devine membru VIP si va beneficia de o reducere de 15% la orice achizitie viitoare. sau poate fi atribuit preferential de catre AUTOSWORLD (ex membru al asociatilor de profil, forumuri etc)

Orice detinator de card beneficiaza pe loc pentru cumparaturile efectuate dupa intrarea în vigoare a cardului de anumite discounturi :

-          DISCOUNT 5%, 10%, 15% (in functie de tipul de card) la orice achizitie, oricate produse din oferta noastra, din momentul emiterii cardului pe termen nelimitat (exceptie fac produsele aflate in alte promotii, sau sectiunea de consignatie)

-          DISCOUNT 10% la orice pre-comanda.

-          DISCOUNT suplimentar de 5% la produsele aflate in alte promotii

-          DISCOUNT de 20% cadou de ziua de nastere (exceptie fac machetele din consignatie si CMC).

-          Posibilitate rezervare produse maxim 10 zile calendaristice.

-          DISCOUNT 50% la comisionul perceput pentru produsele dumneavoastra plasate in consignatie.

Reducerile se aplicate detinatorilor de carduri nu se cumuleaza cu alte reduceri

Cumparatorul trebuie sa prezinte cardul inainte de emiterea bonului fiscal pentru comenzi in magazin sau sa adauge in comanda codul uni pentru magazinul online. Detinatorul cardului de fidelitate are dreptul sa participe la campaniile promotionale organizate pentru acestia si pot beneficia de oferte/discount-uri speciale. Discountul nu poate fi acordat în lipsa prezentarii cardului.

  •  

REDUCERI PENTRU MEMBRII COMUNITATILOR DE MACHETE.

  • 5% reducere pentru orice comanda data de un membru al Forumului Autosworld.eu/forum. Userul trebuie sa aiba o vechime mai mare de 1 luna de la data inregistratii pe forum precum si sa fie activ.
  • 5% reducere pentru orice comanda data de un membru al Forumului Miniauto.ro/forum. Userul trebuie sa aiba o vechime mai mare de 1 luna de la data inregistratii pe forum precum si sa fie activ.
  • Pentru a beneficia de aceasta comanda - se specifica in sectiunea de comentarii din comanda userul si adresa de mail pt verificare.

Reducerea se va aplica la comanda finala, preturilor valide in acel moment pe www.autosworld.ro, inclusiv celor speciale.

* Exceptie de la aceste reduceri o fac machetele produse de CMC.

** Reducerile nu se cumuleaza. In cazul depasirii unui prag, se acorda reducerea mai mare.